ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς

Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς Facebook Twitter
EPA/MIRAFLORES PRESS
13

Μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα έστειλε σε τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, εκφράζοντας την υποστήριξη του μπολιβαριανού και τσαβικού λαού της Βενεζουέλας στους Έλληνες, τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν κάτι είναι γνωστό στην Ελλάδα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, αυτό είναι η λέξη "δημοκρατία". Και ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με δημοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Εμείς τα έχουμε ήδη ζήσει. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με τον ελληνικό λαό θα τους λέγαμε πως εδώ είχαν ιδιωτικοποιηθεί όλα, είχαν εξαφανιστεί οι συντάξεις και η δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση ιδιωτικοποιήθηκε και ο λαός έτρωγε σκυλοτροφή. Και πώς σπάσαμε τα δεσμά μας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

«Μη φοβάστε. Ο δρόμος είναι να σπάσουμε τα δεσμά με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Να αποτινάξουμε τον ζυγό που προσπαθεί να ρουφήξει το αίμα των λαών, την εργασία των λαών, τον πλούτο των χωρών. Αυτός είναι ο δρόμος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

«Θαυμάζουμε αυτό που κάνει ο λαός της Ελλάδας. Ένας αγώνας δύσκολος, σύνθετος ενώ οι εκβιασμοί υψώνονται εναντίον του, οι οικονομικοί εκβιασμοί. Είναι επίσης ένας πόλεμος με σκοπό ο λαός της Ελλάδας να μην κάνει ούτε ένα βήμα προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία και η Ευρώπη γενικότερα να μην ξυπνήσει ποτέ από αυτό τον λήθαργο, αυτή την κυριαρχία» καταλήγει.

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Να δω τον Τσίπρα με φόρμα γυμναστικής σαν τον Μαδούρο και τους δυο του γιούς με ασορτί αμφίεση, και δεν θέλω τίποτα άλλο! Σαν τον Ben Stiller και τους δυο του γιούς στο Royal Tenenbaums.http://tinyurl.com/o3nry2s:-)))
εμπαιγμός, αρσενικό1. η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εμπαίζω2. περιφρονητικός ή προσβλητικός αστεϊσμός σε βάρος κάποιου3. ο χλευασμός, το κορόιδεμα, το περιγέλασμα4. η απάτη, η εξαπάτηση, η παραπλάνηση
Είμαστε με τα καλά μας;;; Αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση θα ήταν ξεκαρδιστικό. Μαδούρο, Τσίπρας, Λεπέν,Πέπε Γκρίλο, Μιχαλολιάκος και Καμμένος το ίδιο παρεάκι.Μη χειρότερα.
Αφού έχουμε και τον Μαδούρο στο πλευρό μας, εγώ δεν φοβάμαι τίποτα!Παρεπιπτόντως, μήπως έχει τύχει να ακούσει το μύθο του Αισώπου με την αλεπού που έχασε την ουρά της?
για πες μας εσυ που ξερεις καλυτερα τα παραμυθια του αισωπου,ποιο ειναι το συμφερον του Μαδούρο;;;;τουλαχιστον αυτος μαζι με αρκετους ευρωπαίους και μη ειναι στο πλευρο της ελλαδας εσυ εισαι..;;
Για γάτες πάντως δεν υπάρχει καλή ελληνική τροφή, ούτε καν κάτι κοντά σε καλή, είναι όλες του χειρίστου είδους. Οι καλύτερες που έχω βρει σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι σουηδικές.