Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς

Μήνυμα Μαδούρο στην Ελλάδα: Μη φοβάστε, τα έχουμε ζήσει και εμείς Facebook Twitter
EPA/MIRAFLORES PRESS
13

Μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα έστειλε σε τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, εκφράζοντας την υποστήριξη του μπολιβαριανού και τσαβικού λαού της Βενεζουέλας στους Έλληνες, τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν κάτι είναι γνωστό στην Ελλάδα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, αυτό είναι η λέξη "δημοκρατία". Και ο ελληνικός λαός θα απαντήσει με δημοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Εμείς τα έχουμε ήδη ζήσει. Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με τον ελληνικό λαό θα τους λέγαμε πως εδώ είχαν ιδιωτικοποιηθεί όλα, είχαν εξαφανιστεί οι συντάξεις και η δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση ιδιωτικοποιήθηκε και ο λαός έτρωγε σκυλοτροφή. Και πώς σπάσαμε τα δεσμά μας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

«Μη φοβάστε. Ο δρόμος είναι να σπάσουμε τα δεσμά με το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Να αποτινάξουμε τον ζυγό που προσπαθεί να ρουφήξει το αίμα των λαών, την εργασία των λαών, τον πλούτο των χωρών. Αυτός είναι ο δρόμος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

«Θαυμάζουμε αυτό που κάνει ο λαός της Ελλάδας. Ένας αγώνας δύσκολος, σύνθετος ενώ οι εκβιασμοί υψώνονται εναντίον του, οι οικονομικοί εκβιασμοί. Είναι επίσης ένας πόλεμος με σκοπό ο λαός της Ελλάδας να μην κάνει ούτε ένα βήμα προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία και η Ευρώπη γενικότερα να μην ξυπνήσει ποτέ από αυτό τον λήθαργο, αυτή την κυριαρχία» καταλήγει.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Να δω τον Τσίπρα με φόρμα γυμναστικής σαν τον Μαδούρο και τους δυο του γιούς με ασορτί αμφίεση, και δεν θέλω τίποτα άλλο! Σαν τον Ben Stiller και τους δυο του γιούς στο Royal Tenenbaums.http://tinyurl.com/o3nry2s:-)))
εμπαιγμός, αρσενικό1. η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εμπαίζω2. περιφρονητικός ή προσβλητικός αστεϊσμός σε βάρος κάποιου3. ο χλευασμός, το κορόιδεμα, το περιγέλασμα4. η απάτη, η εξαπάτηση, η παραπλάνηση
Είμαστε με τα καλά μας;;; Αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση θα ήταν ξεκαρδιστικό. Μαδούρο, Τσίπρας, Λεπέν,Πέπε Γκρίλο, Μιχαλολιάκος και Καμμένος το ίδιο παρεάκι.Μη χειρότερα.
Αφού έχουμε και τον Μαδούρο στο πλευρό μας, εγώ δεν φοβάμαι τίποτα!Παρεπιπτόντως, μήπως έχει τύχει να ακούσει το μύθο του Αισώπου με την αλεπού που έχασε την ουρά της?
για πες μας εσυ που ξερεις καλυτερα τα παραμυθια του αισωπου,ποιο ειναι το συμφερον του Μαδούρο;;;;τουλαχιστον αυτος μαζι με αρκετους ευρωπαίους και μη ειναι στο πλευρο της ελλαδας εσυ εισαι..;;
Για γάτες πάντως δεν υπάρχει καλή ελληνική τροφή, ούτε καν κάτι κοντά σε καλή, είναι όλες του χειρίστου είδους. Οι καλύτερες που έχω βρει σε σχέση τιμής-ποιότητας είναι σουηδικές.