Μια 17χρονη κατηγορεί τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για σεξουαλική παρενόχληση

Μια 17χρονη κατηγορεί τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
0

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη και της πρότεινε να κάνουν σεξ. Οι κατηγορίες σε βάρος του μεγιστάνα από τρεις γυναίκες αποκαλύφθηκαν σε ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Στο ντοκιμαντέρ με τον εύγλωττο τίτλο: «Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Πίσω από τις κλειστές πόρτες», τα πάντα εστιάζονται στις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης του άλλοτε ιδιοκτήτη του Harrods.

Οσοι εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζουν πως μίλησε με τρία φερόμενα θύματα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Αποκαλύπτουν την ανάρμοστη συμπεριφορά του ενώ εργάζονταν στα Harrods που πούλησε για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010.

Δύο από τις γυναίκες θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Ωστόσο η Cheska Hill-Wood μίλησε επώνυμα. Υποστήριξε ότι της ζήτησε να βάλει μαγιό και την τράβηξε βίντεο πριν προσπαθήσει να τη φιλήσει. Ήταν τότε 17 ετών.

Μια 17χρονη κατηγορεί τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Η Cheska Hill-Wood

Η Cheska Hill-Wood, που ξεκίνησε να εργάζεται στα Harrods το 1993, υποστήριξε επίσης ότι την κάλεσε στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο. Της είπε ότι θα τη βοηθούσε να γίνει ηθοποιός και να δουλέψει για τον γιο του Ντόντι Αλ Φαγέντ που ήταν παραγωγός ταινιών.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τις καταγγελίες τριών γυναικών που τώρα αισθάνονται ότι μπορούν να μιλήσουν για τη σεξουαλική παρενόχληση και την απειλητική συμπεριφορά ενώ δούλευαν για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζουν η μία την άλλη, οι ισχυρισμοί τους έχουν εντυπωσιακές ομοιότητες», τόνισε εκπρόσωπος του Channel 4.

Με πληροφορίες από Daily Mail

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM