Μεταναστεύει και ο Ντεπαρντιέ λόγω Ολάντ;

Μεταναστεύει και ο Ντεπαρντιέ λόγω Ολάντ; Facebook Twitter
4

Μετανάστης για την προστασία του πλούτου του φέρεται να γίνεται και ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir, αγόρασε σπίτι στη βελγική περιοχή Néchin, όπου ήδη είναι εγκατεστημένοι πολλοί πλούσιοι Γάλλοι.

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro αναρωτιέται αν είναι απλή επένδυση ή φορολογική εξορία, λόγω της απόφαση του Ολάντ να φορολογήσει βαριά τους πλούσιους της χώρας του.

Η φήμη της περιοχής με τους πολλούς Γάλλους έχοντες, κινεί πάντως υποψίες καθώς βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των τριών χιλιομέτρων από τα γαλλικά σύνορα, διευκολύνοντας τους πλούσιους να κινούνται εντός της Γαλλίας, αλλά να φορολογούνται εκτός. Το Βέλγιο θεωρείται φορολογικός παράδεισος και είναι και οι προτιμήσεις του Depardieu που δημιουργούν ερωτήματα. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στη Γαλλία στήριξε φανατικά τον Σαρκοζί.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οι δε ελληνάρες-αλτερνατίβες, επί καιρών μνημονίου θα κατατρέξουν να σου "μαυρίσουν" με "ΟΧΙ" το σχόλιο σου, λόγω περικοπών (αν μας στερούν εμάς, να πεθάνουν οι υπόλοιποι πλούσιοι/καπιταλιστές/αφεντικά του κόσμου). Συμβαίνει για τον ίδιο λόγο που η χώρα μας δεν πρόκειται να πάει μπροστά σύντομα..Εγώ σε πάω πάντως, kerataki_mou! :)
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά πας αλλού το θέμα. Εμένα μια φράση δε μου άρεσε και απλά το ανέφερα. Στο ζήτημα που αναφέρεις, αν όντως, έως τώρα, έχει πληρώσει λίγα γι' αυτά που έβγαλε, είμαι υπέρ του να τον γδάρουν ζωντανό. Και με δεδομένο τον ισχυρισμό των συντηρητικών παρατάξεων σε όλες τις χώρες, πως δηλαδή είναι πιο πατριώτες από τους αριστερούς, τώρα, σε μια δύσκολη οικονομική στιγμή της υφηλίου, ήρθε η ώρα να το αποδείξουν, ο καθένας για τη χώρα του. Οπότε και ο Ντεπαρτιέ, μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα προσωρινό μέτρο, ως γνήσιος Γάλλος πατριώτης.
Και πάλι συμφωνώ, πριν όντως το πήγα αλλού.. :PΤελευταία ο υποβόσκων ανθελληνισμός που με διακατέχει έχει οξυνθεί και εκφράζεται όποτε βρει διέξοδο.