Μετά τη βία και υπό την κηδεμονία των αρχών, η Zaman κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Ερντογάν

Μετά τη βία και υπό την κηδεμονία των αρχών, η Zaman κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Ερντογάν Facebook Twitter
1

Μετά τη βία και υπό την κηδεμονία των αρχών, η Zaman κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Ερντογάν Facebook Twitter
Το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας που προκαλεί θυμηδία

Η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Zaman, που ήταν ως τώρα πολύ επικριτική έναντι του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο φύλλο της αφότου τέθηκε υπό κηδεμονία, στο οποίο τηρεί πλέον σαφώς φιλοκυβερνητική γραμμή.

Mετά τα βίαια επεισόδια και τις χθεσινές εικόνες αστυνομικών εναντίον διαδηλωτών έξω από τα γραφεία, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, φιγουράρει πλέον ο Ερντογάν και ένα άρθρο για ένα φιλόδοξο σχέδιο της κυβέρνησης να κατασκευάσει μια γέφυρα τριών δισεκ. δολαρίων ανάμεσα στην ασιατική και την ευρωπαϊκή όχθη της Κωνσταντινούπολης.

 

"Το Ίντερνετ έχει κοπεί, δεν μπορούμε πια να χρησιμοποιήσουμε το σύστημά μας", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας από τους δημοσιογράφους της Zaman, προσθέτοντας πως "το φύλλο της Κυριακής δεν έγινε από το προσωπικό της Zaman".


Σε ομοφωνία με τον υπόλοιπο φιλοκυβερνητικό Τύπο, η Zaman δημοσιεύει επίσης στην πρώτη σελίδα της φωτογραφίες από κηδείες "μαρτύρων" που σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με κούρδους αντάρτες στη νοτιοανατολική Τουρκία.


Δημοσιεύει ακόμη στην πρώτη σελίδα μια φωτογραφία του Ερντογάν να κρατάει το χέρι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και ανακοινώνει πως ο αρχηγός του κράτους θα δεχθεί γυναίκες με την ευκαιρία της ημέρας της Γυναίκας την ερχόμενη εβδομάδα.


Η εφημερίδα, με τιράζ περίπου 650.000 φύλλα, είχε χθες, Σάββατο, ως τίτλο "ημέρα ντροπής" για την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, καθώς είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει ένα τελευταίο φύλλο λίγο πριν τεθεί υπό την κηδεμονία των αρχών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οφειλουμξε να αναγνωρισουμε πολλα στον μεγαλο αυτο "δημοκρατη ηγετη και φιλο της Ευρωπης",Ταγιπ Ερντογκαν.Οπως το οτι μεταξυ των δυο λυσεων,να αποδεχθει δηλαδη το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου μιας αντιπολιτευομενης εφημεριδας η να την κλεισει ,επελεξε την ....τριτη λυση ! Να την αφησει να κυκλοφορει ,αλλα το τι θα γραφει να το αποφασιζουν ο ιδιος και οι ανθρωποι του !!!Εβετ Εφεντημ ! Και τρεις φορες "εβετ" στους ευρωπαιους κατ'ονομα ηγετες οι οποιοι "σαλιαριζουν"μαζι του καθημερινα.