Μέγκαν Φοξ: Το τελετουργικό πόσης αίματος και οι κουβέντες με τα παιδιά της περί σεξουαλικότητας

Μέγκαν Φοξ: Το τελετουργικό πόσης αίματος, τα «μοχθηρά» social media και οι κουβέντες με τα παιδιά της περί σεξουαλικότητας Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JASON SZENES
0

Μερικές διευκρινίσεις θέλησε να δώσει η σταρ του Χόλιγουντ Μέγκαν Φοξ αναφορικά με τη συνήθεια που έχουν με τον αρραβωνιαστικό της, Μασίν Γκαν Κέλι, να πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. 

«Υποθέτω πως το ότι πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου έχει δημιουργήσει παρανοήσεις ή πως ο κόσμος μάς φαντάζεται με κύπελλα, όπως στο Game of Thrones, να πίνουμε αίμα» είπε στο Glamour UK. 

«Είναι μόνο μερικές σταγόνες. Αλλά, ναι, καταναλώνουμε το αίμα του άλλου κατά περιπτώσεις, για σκοπούς ιεροτελεστίας και μόνο». 

Παρότι δήλωσε πως είναι απολύτως ελεγχόμενο, είπε πως ο σύντροφός της είναι πολύ πιο χαοτικός και «έτοιμος να κάνει τομή στο στήθος του με σπασμένο γυαλί και να πει: "Πάρε την ψυχή μου"». 

Η Φοξ, που φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού, αναφέρθηκε και στα ενδιαφέροντά της για την αστρολογία, τη μεταφυσική και τον διαλογισμό.

Ρωτήθηκε και για τη φιλία της με το ζεύγος Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ, διευκρινίζοντας πως είναι κοντά αλλά δεν βρίσκονται πολύ συχνά καθώς είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, «άρα κανείς δεν έχει πολύ μεγάλη επαφή μαζί τους». 

Άλλωστε, και εκείνη και η γόνος της οικογένειας Καρντάσιαν έχουν παιδιά και ο χρόνος για διπλά ραντεβού είναι δυσεύρετος. 

Η Φοξ συγκινήθηκε όταν μίλησε για τις κουβέντες που είχε με τα αγόρια της για τη σεξουαλικότητα, δεδομένου πως ο μεγάλος της, Νόα, άρχισε να φοράει φορέματα όταν ήταν δύο ετών. 

«Έφερα βιβλία που είχαν να κάνουν με αυτά τα θέματα και αναφέρονταν σε όλο το φάσμα του ζητήματος. Μερικά από τα βιβλία είναι γραμμένα από trans παιδιά». 

«Μερικά έχουν να κάνουν με το πώς μπορεί να είσαι αγόρι και να φορά ένα φόρεμα: μπορείς να εκφραστείς μέσω από τα ρούχα, όπως επιθυμείς. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητα σου» είπε. 

Προσπάθησε να εισάγει αυτά τα θέματα στην καθημερινότητα των παιδιών της απ΄όταν ήταν μικρά «για να μην νιώσει κανένας αλλόκοτος ή παράξενος». 

Καταλήγοντας είπε πως τα παιδιά της δεν ασχολούνται με τα social media, τα οποία η ίδια θεωρεί «μοχθηρά». Αλλά, έχει ορισμένους λογαριασμούς, τους οποίους όμως δεν τους χειρίζεται η ίδια.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM