Μεγάλη φωτιά δίπλα στο αεροδρόμιο της Γενεύης- Προβλήματα στις πτήσεις

Μεγάλη φωτιά δίπλα στο αεροδρόμιο της Γενεύης- Προβλήματα στις πτήσεις Facebook Twitter
0

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε δίπλα στο αεροδρόμιο της Γενεύης, με συνέπεια να προκύψουν προβλήματα με τις πτήσεις. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μόλις έξω από τον φράχτη του αεροδρομίου, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, από όπου υψωνόταν μαύρος καπνός προς τον ουρανό. 

«Υπάρχει ένα κτίριο, ένα υπό κατασκευή νέο κέντρο υποδοχής για αιτούντες άσυλο, όπου ξέσπασε φωτιά. Βρίσκεται έξω από την περίμετρο του αεροδρομίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ignace Jeannerat, εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Προκαλεί πολύ καπνό», συμπλήρωσε. 

Οι προσγειώσεις στο αεροδρόμιο σταμάτησαν, προς το παρόν, ενώ οι απογειώσεις αεροσκαφών είναι στην κρίση των πιλότων, εξήγησε ο Jeannerat. Αεροσκάφη από τη Λισαβόνα, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, που είχαν προορισμό τη Γενεύη, άλλαξαν πορεία προς άλλα αεροδρόμια, ενώ άλλες πτήσεις έχουν καθυστερήσεις. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Διεθνή / Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Η Eurostar ανέφερε ότι σκοπεύει να εκτελέσει όλα τα δρομολόγιά της σήμερα, Τετάρτη, προειδοποιώντας ωστόσο πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, ίσως και ακυρώσεις
THE LIFO TEAM
EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM