Μάθιου Πέρι: Δήλωσε ένοχος ο ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατό του

Μάθιου Πέρι: Δήλωσε ένοχος ο ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατό του Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Ο Μαρκ Σάβες, ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται στην έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ομολόγησε την ενοχή του για τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον ηθοποιό.

Ο 54χρονος είναι το τρίτο πρόσωπο που δηλώνει την ενοχή του στον απόηχο της θανατηφόρας υπερβολικής δόσης κεταμίνης του Μάθιου Πέρι πέρυσι. Ο Σάβες δήλωσε ένοχος την Τετάρτη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Independent, οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναγνωρίζουν ελαφρύτερες κατηγορίες στον Σάβες και σε άλλους δύο με αντάλλαγμα τη συνεργασία τους, καθώς «κυνηγούν» ακόμη δύο άτομα που θεωρούν περισσότερο υπεύθυνους. Αυτοί είναι ο δεύτερος γιατρός φερόμενος ως «έμπορος» της κεταμίνης, Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια και η γυναίκα που είναι γνωστή ως «η βασίλισσα της κεταμίνης», Τζασβίν Σανγκά.

Ο Σάβες είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση αφού παρέδωσε το διαβατήριό του και την άδεια ασκήσεως, μεταξύ άλλων όρων.

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ποιοι κατηγορούνται

Τον Αύγουστο έγινε γνωστό ότι οι αρχές συνέλαβαν πέντε άτομα για την υπόθεση του θανάτου του. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε κατηγορία που αφορά την Τζασβίν Σανγκά, η οποία αναφέρεται ως η «βασίλισσα της κεταμίνης» και τον Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια ως τους βασικούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Πέρι. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στην πορεία και στον γιατρό, Μαρκ Σάβεζ, τον βοηθό του Πέρι, Κένενθ Ιγουάμασα, και ένα άλλο άτομο, τον Έρικ Φλέμινγκ.

Από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, αίσθηση προκάλεσε το μήνυμα: «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» που είχε στείλει ο Πλασένθια σε έναν από τους συνεργούς του. Οι εμπλεκόμενοι εκμεταλλεύονταν τον εθισμό τον Μάθιου Πέρι, με σκοπό να κερδοφορήσουν, προμηθεύοντάς τον παράνομα, με κεταμίνη.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM