Μάθημα για τον Harry Styles θα διδάσκεται σε πανεπιστήμιο στο Τέξας

Μάθημα για τον Harry Styles θα προσφερθεί σε πανεπιστήμιο στο Τέξας Facebook Twitter
0

Το κολέγιο Honors του πολιτειακού πανεπιστημίου του Τέξας εισάγει μάθημα για τον Βρετανό σταρ Harry Styles, για να προσελκύσει φοιτητές και να ενισχύσει την απήχηση των μαθημάτων. 

Ο 28χρονος πρόκειται να γίνει αντικείμενο μελέτης σε ένα μάθημα του Honors Colleg με τίτλο «Ο Harry Styles και η λατρεία της διασημότητας: ταυτότητα, διαδίκτυο και ευρωπαϊκή ποπ κουλτούρα». 

Σύμφωνα με τη σχετική διαφήμιση «το μάθημα θα επικεντρωθεί στον κ. Styles και στον δημοφιλή ευρωπαϊκό πολιτισμό, για να κατανοηθεί η πολιτιστική και πολιτική ανάπτυξη της σύγχρονης διασημότητας σε σχέση με ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας, φυλής, τάξης, έθνους και παγκοσμιοποίησης, μέσα ενημέρωσης, μόδας, θαυμαστών πολιτισμός, διαδικτυακή κουλτούρα και καταναλωτισμός». 

Το μάθημα θα διδάσκεται από το επόμενο εαρινό εξάμηνο και οι φοιτητές που θα το παρακολουθήσουν θα κερδίζουν μόρια για τίτλους σπουδών ιστορίας, διεθνών σπουδών, σπουδών κουλτούρας της διασημότητας, σπουδών διαφορετικότητας και σπουδών γυναικών και φύλου. 

Ο Styles έγινε γνωστός ως μέλος της μπάντας One Direction και ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 2017. Πρόσφατες επιτυχίες περιλαμβάνουν τα "As it Was" και "Watermelon Sugar". 

Ο Dr Louie Dean Valencia, αναπληρωτής καθηγητής ψηφιακής ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Τέξας, ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το μάθημα στο Twitter, λέγοντας: «Είναι επίσημο. Διδάσκω το πρώτο πανεπιστημιακό μάθημα στον κόσμο για το έργο του #HarryStyles.» 

Ένας πρώην φοιτητής έγραψε: «Ως απόφοιτος… είμαι πολύ χαρούμενος που θα προσφερθεί ένα μάθημα σαν αυτό. Συγχαρητήρια για τη δημιουργία ενός μαθήματος που θα φέρει χαρά και κατανόηση σε τόσους πολλούς μαθητές!». 

Πρόκειται για το τελευταίο σε μια σειρά πανεπιστημιακών μαθημάτων που αφορούν αστέρες της ποπ. Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας παραδίδει ένα μάθημα κοινωνιολογίας για τη ζωή, το έργο και την άνοδο στη φήμη της Lady Gaga. Το Πανεπιστήμιο Concordia στο Μόντρεαλ προσφέρει μάθημα εμπνευσμένο από τον Kanye West, ενώ η Beyoncé έχει αποτελέσει αντικείμενο μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM