Μάικλ Μπλούμπεργκ: Πάνω από 500 εκατ. δολ. στη μάχη για το προεδρικό χρίσμα - «Εξαγοράζει την αναμέτρηση»

Μάικλ Μπλούμπεργκ: Πάνω από 500 εκατ. δολ. στη μάχη για το προεδρικό χρίσμα - «Εξαγοράζει την αναμέτρηση» Facebook Twitter
0

Πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια έχει ξοδέψει μέχρι τώρα την προεκλογική του εκστρατεία για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ο υποψήφιος Μάικλ Μπλούμπερκ.

Τα ποσά που έχει επενδύσει στην κούρσα των Δημοκρατικών κάνουν τα έξοδα των συνυποψηφίων του - μεταξύ αυτών και του επίσης δισεκατομμυριούχου Τομ Στέιερ - να ωχριούν.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει δηλώσει πρόθυμος να επενδύσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο στην καμπάνια για το προεδρικό χρίσμα, ωστόσο, όπως δήλωσε προσφάτως «ευτυχώς δεν θα στοιχίσει τόσο».

Το πρώτο μεγάλο τεστ για τον μεγιστάνα θα έρθει κατά τη λεγόμενη Σούπερ Τρίτη, της 3ης Μαρτίου οπότε και θα διεξαχθούν προκριματικές εκλογές σε 14 Πολιτείες.

Ωστόσο, ο Μπλούμπεργκ δέχεται τα πυρά των συνυποψηφίων του που τον κατηγορούν πως με τα χρήματά του επιχειρεί να αγοράσει την αναμέτρηση.

To στοίχημα της Νότιας Καρολίνας 

 

Μετά το θρίαμβό του στη Νεβάδα, ο Μπέρνι Σάντερς επενδύει τώρα στη Νότια Καρολίνα όπου θα διεξαχθούν οι προκριματικές το ερχόμενο Σάββατο.

Και παρότι ο Τζον Μπάιντεν εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για την πολιτεία, λέγοντας πως έχει χτίσει εκεί ένα «τοίχος ασφαλείας», δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες καταδεικνεύει μικρή διαφορά μόλις 5 μονάδων από τον Μπέρνι Σάντερς.

Ο Μπάιντεν εμφανίζεται πρώτος με 28%, με τον Σάντερς να ακολουθεί με 23%.

Πλέον, η νίκη στη Νότια Καρολίνα θεωρείται επιτακτική για τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ που άλλοτε εμφανιζόταν ως το φαβορί για το χρίσμα, ώστε να μπει στη μάχη της Σούπερ Τρίτης.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM
Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Η Βίβιαν Γουίλσον, η αποξενωμένη τρανς κόρη του Έλον Μασκ, είχε αρνηθεί ότι η ταυτότητά της ευθύνεται για τη δεξιά στροφή του. Ο ίδιος όμως απάντησε θετικά σε ανάρτηση που υποστήριζε ακριβώς αυτό.
THE LIFO TEAM
BLAKE LIVELY JUSTIN BALDONI

Διεθνή / Blake Lively και Justin Baldoni επιστρέφουν στα δικαστήρια

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «It Ends with Us» για την καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημίωσης, αναζωπυρώνοντας μια δικαστική διαμάχη που διαρκεί χρόνια
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM