Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν κομμωτή για μια σεξουαλική φαντασίωση - Τον βοήθησε ένας καθηγητής πανεπιστημίου

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν κομμωτή για μια σεξουαλική φαντασίωση - Τον βοήθησε ένας καθηγητής πανεπιστημίου Facebook Twitter
Ο Andrew Warren.
0

Ένας Βρετανός, που κατηγορείται πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν κομμωτή στο Σικάγο με κίνητρο μια σεξουαλική φαντασίωση, ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο, σχεδόν δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του 26χρονου.

Ο 58χρονος Andrew Warren, πρώην υπάλληλος στο Oxford University, αποδέχθηκε τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και συμφώνησε να δώσει στοιχεία κατά του συγκατηγορούμενού του, ενός πρώην καθηγητή στο Northwestern University, σε αντάλλαγμα με ποινή κάθειρξης 45 ετών. 

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν κομμωτή για μια σεξουαλική φαντασίωση - Τον βοήθησε ένας καθηγητής πανεπιστημίου Facebook Twitter
Ο 26χρονος Trenton James Cornell-Duranleau.

Η γραπτή ομολογία του Warren έρχεται σχεδόν δυο χρόνια μετά τον εντοπισμό του πτώματος του πτώματος του 26χρονου Trenton James Cornell-Duranleau τον Ιούλιο του 2017, που βρέθηκε γεμάτο πληγές από μαχαίρι σε ένα διαμέρισμα στο Σικάγο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 26χρονος είχε δεχθεί τουλάχιστον 70 μαχαιριές με τέτοια βιαιότητα που σχεδόν αποκεφαλίστηκε. Ο λαιμός του βρέθηκε κομμένος, το ίδιο και η πνευμονική αρτηρία. 

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν κομμωτή για μια σεξουαλική φαντασίωση - Τον βοήθησε ένας καθηγητής πανεπιστημίου Facebook Twitter
Δεξιά ο Wyndham Lathem, πρώην καθηγητής του Northwestern University και αριστερά ο 58χρονος Andrew Warren, πρώην υπάλληλος του Oxford University.

Μετά την εύρεση του πτώματος, οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα για τον Andrew Warren και τον πρώην καθηγητή, Wyndham Lathem, που ζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και τελικά ταυτοποιήθηκε ως σύντροφος του 26χρονου Cornell-Duranleau. Οι Lathem and Warren, που τότε εργάζονταν στο Oxford University, παραδόθηκαν τελικά στην αστυνομία της Καλιφόρνια λίγες ημέρες αργότερα. 

Οι Lathem and Warren γνωρίστηκαν σε τσατ στο ίντερνετ, όπου σχεδίασαν μαζί αρχικά να σκοτώσουν τον Cornell-Duranleau και μετά να αυτοκτονήσουν. Σύμφωνα το κατηγορητήριο, το σχέδιό τους ήταν μια σεξουαλική φαντασίωση. Ωστόσο αφού δολοφόνησαν τον 26χρονο, έχασαν το κουράγιο τους και έφυγαν από το Σικάγο σε ένα περίεργο road trip μέχρι την Καλιφόρνια, σταματώντας ενδιάμεσα σε μια δημόσια βιβλιοθήκη όπου έκαναν μεγάλες δωρεές στο όνομα του Cornell-Duranleau.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ