Λουγκάνσκ: Επιχείρηση εκκένωσης νηπιαγωγείου μετά από βομβαρδισμό 

Λουγκάνσκ: Επιχείρηση εκκένωσης νηπιαγωγείου μετά από βομβαρδισμό  Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σωστικά συνεργεία επιχειρούν να απομακρύνουν τα παιδιά από ένα νηπιαγωγείο που επλήγη νωρίτερα από ρωσικά πυρά, όπως αναφέρουν ουκρανικές πηγές.

Μετά τον βομβαρδισμό του Severodonetsk στην επαρχία του Λουγκάνσκ, επλήγησαν η οροφή και το σύστημα θέρμανσης ενός νηπιαγωγείου που στεγάζεται σε κτίριο του αριθμού 61 της οδού Tsentralny.

Διασώστες επιχειρούν προκειμένου να εκκενώσουν το κτίριο, στο υπόγειο του οποίου βρίσκονται παιδιά, όπως ανέφερε η κρατική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

«Υπάρχουν περίπου 10 άτομα (εκ των οποίων τα 8 παιδιά) στο υπόγειο» πρόσθεσε σε ανάρτησή του στο Telegram.

Με πληροφορίες του KievPost/InterfaxUkraine
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / ΗΠΑ: Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ουάσινγκτον - Έως και 100.000 άνθρωποι ενδέχεται να εκκενώσουν τα σπίτια τους

Μετά από δύο ημέρες έντονων φαινομένων, η αμερικάνικη ΕΜΥ προειδοποιεί για 10 έως 20 εκατοστά βροχής - Ανησυχητική η κατάσταση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM