Λόιντ Όστιν: Κρίσιμη στιγμή στη Μέση Ανατολή

Μέση Ανατολή: Κρίσιμη στιγμή στην περιοχή βλέπει και ο Λόιντ Όστιν Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Τους φόβους του ότι πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή στην Μέση Ανατολή εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν. Ο υπουργός ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν ώστε να αποφευχθεί μια ευρύτερη σύγκρουση. 

Ο Λόιντ Όστιν επανέλαβε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να απαντήσουν στο χτύπημα που δέχτηκαν οι δυνάμεις τους στην Ιορδανία, όπου σκοτώθηκαν τρεις στρατιώτες. 

Ακόμα, ο Λόιντ Όστιν επέμεινε με σχετική μετριοπάθεια στη θέση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι το χτύπημα στην Ιορδανία πραγματοποιήθηκε από τον Άξονα της Αντίστασης και προσέθεσε ότι δεν είναι σαφές πόσα γνώριζε το Ιράν για την συγκεκριμένη επίθεση. Σε κάθε περίπτωση η Ισλαμική Δημοκρατία εκπαιδεύει και χρηματοδοτεί τις οργανώσεις αυτές στην Μέση Ανατολή. 

Τα πρόσφατα γεγονότα στη Μέση Ανατολή δεν προτρέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το Ιράκ και τη Συρία. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM