Λένον - ΜακΚάρντεϊ σε σύγχρονη εκδοχή: Όταν ο Τζούλιαν συνάντησε τυχαία τον «θείο» Πωλ στο αεροδρόμιο

Λένον - ΜακΚάρντεϊ σε σύγχρονη εκδοχή: Όταν ο Τζούλιαν συνάντησε τυχαία τον «θείο» Πωλ στο αεροδρόμιο Facebook Twitter
0

Απρόσμενη «οικογενειακή» συνάντηση είχαν ο Τζούλιαν Λένον και ο «θείος» του Πολ ΜακΚάρτνεϊ στο αεροδρόμιο. 

Ο τραγουδιστής και ο γιος του θρυλικού Beatle Τζον Λένον πόσταρε δυο φωτογραφίες με τους δύο τους γράφοντας «είναι απίθανο πάνω σε ποιον μπορείς να πέσεις σε ένα lounge αεροδρομίου!». 

«Κανείς άλλος από τον Θείο Πωλ... Πόσο, πόσο υπέροχο και κόντρα σε ποιες πιθανότητες... Ευγνώμων» έγραψε στο tweet του ο γιος του θρύλου με την πρώτη του σύζυγο, Σίνθια. 

Στη δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, ο 80χρονος Beatle, στιχουργός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, κρατά το κινητό επιδεικνύοντας το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Τζούλιαν με τον τίτλο «Jude» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. 

Το Jude είναι το πρώτο άλμπουμ του υιού Λένον μετά από μία και πλέον δεκαετία. 

Σημειώνεται πως ο στιχουργός του θρυλικού «Hey Jude» Πωλ Μακάρτνεϊ είχε γράψει το κομμάτι καθ’οδόν από το Λονδίνο στο Γουέμπριντζ του Σάρεϊ όπου πήγαινε να δει τη Σίνθια και τον Τζούλιαν Λένον, λίγο αφότου ο σύζυγος και πατέρας Τζον τούς άφησε για τα μάτια της Γιόκο Όνο.

Αρχικός του τίτλος φέρεται να ήταν το Hey Jules, κι ήταν ένα τραγούδι - παρηγοριά από τον Πωλ για τον τότε πεντάχρονο Τζούλιαν, με τον οποίο συνήθιζε να παίζει και να περνά δημιουργικό χρόνο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ