LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Le Monde: Ανησυχούν ότι ο Μακρόν πάσχει από κατάθλιψη -Σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος

Le Monde: Ανησυχούν ότι ο Μακρόν πάσχει από κατάθλιψη -Σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @soazigdelamoissonniere
0

Η απώλεια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας φέρεται να στοίχισε στον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δείχνει κουρασμένος και σε κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde, ο Γάλλος πρόεδρος ακούστηκε να αναστενάζει μπροστά σε οικείους του, λέγοντας «είμαστε όλοι κουρασμένοι» μετά από τη μακρά και σκληρή προεκλογική εκστρατεία. Μάλιστα, φίλοι του τον περιγράφουν ως «ζαλισμένο», «μπλοκαρισμένο» και «απόντα».

Μπορεί ο Μακρόν να επανεξελέγη πρόεδρος τον Απρίλιο, ωστόσο, η πολιτική σκηνή της Γαλλίας μοιάζει με τεντωμένο σκηνή, καθώς αντιμετωπίζει την προοπτική να ηγηθεί μιας χώρας που είναι όλο και πιο διχασμένη.

Ο Μακρόν, αν και βγήκε πρώτος, γεύτηκε την πίκρα στις βουλευτικές εκλογές, καθώς είδε ψηφοφόρους του να στρέφονται προς την Λεπέν και την αριστερή συμμαχία Nupes.

Le Monde: Ανησυχούν ότι ο Μακρόν πάσχει από κατάθλιψη -Σωματικά και ψυχικά εξαντλημένος Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @soazigdelamoissonniere

Η γαλλική εφημερίδα Le Point ανέφερε ότι ο Μακρόν έχασε την «ενέργειά του, το νεύρο του και τη διαύγειά του», σημειώνοντας ότι έχει «μετεκλογική κατάθλιψη».

Από την πλευρά της η αριστερή γαλλική εφημερίδα L'Obs έγραψε: «Ο Δίας γονάτισε» αναφερόμενη στο αγαπημένο ψευδώνυμο του Μακρόν. 

Σύμφωνα με τους Times, η Μαρίν Λεπέν δήλωσε για τον Εμανουέλ Μακρόν πως «είχα την εντύπωση ότι δεν ήξερε πού ήθελε να πάει». 

«Δυσκολεύεται να προσδιορίσει ποια θα είναι η νέα περιπέτεια», είπε ένας υπουργός στη Le Monde, προσθέτοντας πως «η αναποφασιστικότητα του Μακρόν έχει γίνει παροιμιώδης».

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM