Κύπρος: Νεκρή 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια σε τροχαίο δυστύχημα στη Λευκωσία

Κύπρος: Νεκρή 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια σε τροχαίο δυστύχημα Facebook Twitter
Φωτ. του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στην Κύπρο / cyprustimes.com
0

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια, σημειώθηκε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο, σημειώθηκε στη Λευκωσία, όταν η 20χρονη Ελληνίδα επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει με μια ακόμη 20χρονη συμφοιτήτριά της από την Ελλάδα, αλλά και πέντε νεαρούς. Οδηγός του, ήταν ένας 20χρονος εκ των νεαρών.

Το αυτοκίνητο κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χτύπησε σε έναν τοίχο κτιρίου και σε μια πινακίδα ενώ βρισκόταν σε κυκλικό κόμβο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τόσο ο οδηγός, όσο και οι δύο 20χρονες κοπέλες. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τους επιβαίνοντες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ωστόσο στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 20χρονης. Ο οδηγός υπέστη κάταγμα,, ενώ η άλλη 20χρονη νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις. Στο αλκοτέστ που έγινε στον 20χρονο, τα αποτελέσματα έδειξαν 55μg% αντί 9μg%, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη, ενώ η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ