Κορωνοϊός: Τους 100 ξεπέρασαν οι νεκροί στην Τουρκία - Πάνω από 7.400 τα κρούσματα

Κορωνοϊός: Τους 100 ξεπέρασαν οι νεκροί στην Τουρκία - Πάνω από 7.400 τα κρούσματα Facebook Twitter
1

Στους 108 ανέρχονται οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στην Τουρκία, αφού άλλοι 16 άνθρωποι υπέκυψαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 1.704 και έφτασε τα 7.402, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός ανέφερε ότι από χθες μέχρι σήμερα διενεργήθηκαν άλλα 7.641 διαγνωστικά τεστ, κάτι που σημαίνει ότι έχουν εξεταστεί 55.464 άνθρωποι αφότου ξέσπασε η επιδημία.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, νέα, αυστηρότερα μέτρα είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε διάγγελμά του προς το τουρκικό έθνος, ο Ερντογάν εξήγγειλε επτά μέτρα που θα εφαρμοστούν στις 30 μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας συνέστησε σε όλους τους πολίτες να μην βγαίνουν έξω από το σπίτι τους «αν δεν υπάρχει λόγος», και να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας στα καταστήματα. Η διάρκεια των μέτρων θα εξαρτηθεί από το πόσο αυστηρά θα τηρηθούν αυτά από τους πολίτες, είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM