Κοροναϊός: Πρώτος θάνατος στην Ταϊβάν -60χρονος που δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα

Κοροναϊός: Πρώτος θάνατος στην Ταϊβάν -60χρονος που δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα Facebook Twitter
Και στην Ταϊβάν καταγράφηκε θάνατος από τον νέο κοροναϊό (Πηγή φωτό EPA)
0

Η Ταϊβάν ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο από τον νέο κοροναϊό στο νησί, στο οποίο έχουν επιβεβαιωθεί 20 κρούσματα.

Ο υπουργός Υγείας της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι εξέπνευσε από τον νέο κοροναϊό άνδρας περίπου 60 ετών, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό. Έπασχε από διαβήτη και ηπατίτιδα Β.

Στην ηπειρωτική Κίνα οι νεκροί από τον νέο κοροναϊό έφτασαν τους 1.665, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 68.500, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό. Έχουν καταγραφεί πέντε θάνατοι εκτός της ηπειρωτικής Κίνας.

Το Σάββατο ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος από τον νέο κοροναϊό επί ευρωπαϊκού εδάφους, στη Γαλλία, ενώ έχει καταγραφεί από ένας θάνατος στο Χονγκ Κονγκ, τις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και τώρα στην Ταϊβάν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Telegraph: Η Ρωσία στέλνει αλκοολικούς από κέντρα απεξάρτησης στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Σοβαρές καταγγελίες σκιαγραφούν μια ανησυχητική εικόνα για τον τρόπο ενίσχυσης των ρωσικών δυνάμεων, με αναφορές για στρατολόγηση ευάλωτων ατόμων, αποστολή τους στο μέτωπο χωρίς επαρκή εξοπλισμό και κακοποίηση όσων αρνούνται να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM
Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM