Μία μητέρα από το Κολοράντο αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδί ηλικίας 1 έτους, αφού έμαθε ότι μεγαλώνει τα βιολογικά αδέλφια του.

 

Πρόκειται για μια παράξενη και συγκινητική ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει δύο παιδιά ανακάλυψε όχι μόνο ότι ήταν αδέλφια μεταξύ τους αλλά και ότι είχαν και έναν τρίτο αδελφό εν ζωή.

 

Η μητέρα ενημερώθηκε ότι τρίτο αδελφάκι της οικογένειας χρειαζόταν ένα σπίτι και εκείνη αποφάσισε αμέσως να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον πάρει στο σπίτι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This sweet boy... MY boy ❤️ • We went back to the doctor tonight for the second time since we returned home for a stomach virus that has been consistent for the last 18 days. He calmly watch without a single tear while they took 3 vials of blood trying to do more testing to find out what’s wrong. He is a brave and strong boy! • Praying we get some answers soon... you definitely wouldn’t have a clue from his demeanor that he’s sick other than he’s a extra clingy to mama. • Ps. I uploaded all the links for our adoption day outfits from @okolifestyle to my blog along with all the other faves from our shopping day! Follow the link in my profile to woodandgrace.net 🙌 • 📸 @ashleycreativeco • #gotchaday #adoptionday #fostercare #chooselove #fostertoadopt #okolifestyle #sickboy #toddlersofinstagram #momlife #momlifeisthebestlife #mavenwest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog) στις

 

Η Κειτ Πέιτζ που μένει στο Κολοράντο, έγινε viral για πρώτη φορά το 2019 αφού ανακάλυψε ότι η Άννα, το κοριτσάκι που υιοθέτησε είχε την ίδια βιολογική μητέρα με τον γιο της Γκρέισον, τον οποίο υιοθέτησε το 2017.

 

Δύο χρόνια μετά την επίσημη υιοθεσία του μικρού κοριτσιού, άκουσε για τον 12 μηνών Τζάκσον, τον βιολογικό αδερφό της Άννας, και του Γκρέισον. «Από όταν τον κράτησα, ήμουν τόσο χαρούμενη», είπε η Πέιτζ. «Είπα, αυτός είναι ο αδερφός τους, αυτή είναι η οικογένειά του». 

 

Η Πέιτζ υιοθέτησε τον Γκρέισον τον Μάιο του 2017 και σχεδόν ένα μήνα αργότερα, έλαβε ένα τηλεφώνημα για την Άννα, η οποία είχε ανάγκη από ανάδοχο σπίτι. Η μητέρα γρήγορα αναγνώρισε κάποιες ομοιότητες μεταξύ των παιδιών.

 

«Υπήρχαν χαρακτηριστικά στα μωρά που ήταν όμοια. Και οι δύο έχουν λακκάκι στο πηγούνι και το άλλο χαρακτηριστικό είναι αυτό που μόνο μια μαμά θα έβλεπε επειδή καλύπτεται από την πάνα τους. Η Πέιτζ πίστευε ότι τα μωρά προέρχονταν από διαφορετικές μητέρες, καθώς η βιολογική μητέρα είχε δώσει διαφορετικά επώνυμα όταν έδινε τα μωρά για υιοθεσία. Κανείς από το γραφείο υιοθεσίας δεν υποψιάστηκε ότι τα μωρά ήταν αδέλφια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog) στις

 

 

Ο Πέιτζ, που είναι ανύπαντρη μητέρα, είπε ότι η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν δύσπιστοι στην αρχή για το αν θα τα καταφέρει. Η ίδια επιβεβαίωσε με τεστ DNA ότι τα παιδιά ήταν αδέρφια και ήταν πλέον πιο εύκολο να προχωρήσει η υιοθεσία.

 

«Όταν ήρθε ο Τζάκσον, ένιωσα ότι το καλύτερο που μπορούσα να του δώσω είναι η οικογένεια και τα αδέλφια του, τα οποία αναγνωρίζει και αισθάνεται συνδεδεμένος», δήλωσε η Πέιτζ.

 

Στις 25 Ιουνίου, ο Πέιτζ κατάφερε τελικά να υιοθετήσει τον Τζάκσον.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr