Κολονία: Λιγότεροι από 10 ακροδεξιοί διαδήλωσαν κατά των μεταναστών

Κολονία: Λιγότεροι από 10 ακροδεξιοί διαδήλωσαν κατά των μεταναστών Facebook Twitter
0

Η γερμανική ακροδεξιά κατάφερε να κινητοποιήσει μονοψήφιο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι γιουχαΐστηκαν έντονα από περίπου 150 αντιδιαδηλωτές, σήμερα στο κέντρο της Κολονίας, όπου τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σχεδόν 100 γυναίκες έπεσαν θύματα επιθέσεων από ομάδες μεθυσμένων νεαρών.

Λιγότεροι από 10 διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενός τοπικού κόμματος της άκρας δεξιάς, του Pro NRW που προσπάθησε να οργανώσει διαδήλωση μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, υπό το σύνθημα "Η βία των μεταναστών δεν μας αφήνει ασυγκίνητους".

Κολονία: Λιγότεροι από 10 ακροδεξιοί διαδήλωσαν κατά των μεταναστών Facebook Twitter

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκιμάστηκαν άγρια από περίπου 150 αντιδιαδηλωτές που φώναζαν "Έξω οι Ναζί", προσπαθώντας να καλύψουν τις ομιλίες που ακούγονταν από τα μεγάφωνα.

Η αντιπαράθεση, στην πλατεία που χωρίζει τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό από τον καθεδρικό ναό της Κολονίας, έγινε υπό τα βλέμματα αστυνομικών, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Το βράδυ της Τρίτης, περίπου 200 γυναίκες είχαν διαδηλώσει στο ίδιο σημείο, διαμαρτυρόμενες για τις επιθέσεις που δέχτηκαν πολλές γυναίκες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες αποδίδονται σε νεαρούς "αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM