Κέιτι Πέρι: Σκουπίδια τα social media, ο κατήφορος του ανθρώπινου πολιτισμού

Κέιτι Πέρι: Σκουπίδια τα social media, ο κατήφορος του ανθρώπινου πολιτισμού Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Κέιτι Πέρι ξέσπασε κατά των social media, με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Twitter.

 

«Τα social media είναι σκουπίδια», έγραψε αρχικά η σταρ και αργότερα πρόσθεσε «Ο κατήφορος του ανθρώπινου πολιτισμού».

 

 

Η 36χρονη δεν έδωσε καμία εξήγηση για αυτό το ξέσπασμά της. Οι λογαριασμοί της Κέιτι Πέρι στα social media είναι ανάμεσα σε αυτούς με τους περισσότερους followers.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η εταιρεία η Brandwatch, η σταρ είναι στο Νο3 της λίστας με τους λογαριασμούς του Twitter που έχουν τους περισσότερους ακολούθους (109,5 εκατ.) και στο Νο20 στην αντίστοιχη λίστα για το Instagram (115 εκατ.).

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι εκφράζει τέτοιες απόψεις για τα social media. To 2017 σε tweet της είχε γράψει «Ανυπομονώ να τελειώσει η κουλτούρα του Instagram ώστε να μπορούμε να είμαστε όλοι ξανά ο εαυτός μας».

 

 

Επίσης, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Refinery29 το 2018 σχολίαζε πως πολλοί ζουν για μία φωτογραφία και ότι η αποδοχή μετριέται με τα likes.

 

«Είναι δύσκολο, γιατί θα προτιμούσα να μην ενδιαφέρομαι για αυτό και απλά να ζω τη ζωή μου. Αγοράζουμε ρούχα και προϊόντα, ποζάρουμε με συγκεκριμένο τρόπο ή πηγαίνουμε σε μια εκδήλωση για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς, ως κοινωνία», δήλωνε τότε και τόνιζε ότι πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία. «Προσπαθώ να βρω τη δική μου ισορροπία με αυτό, γιατί είμαι θύμα όπως οποιοσδήποτε άλλος», ανέφερε ακόμη.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ