Μετά τη δημοσιοποίηση ενός «ροζ βίντεο» που απεικονίζει τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ, άλλο ένα βίντεο Τουρκοκύπριου πολιτικού αναρτήθηκε από λογαριασμό στο Twitter.

 

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον Τοζούν Τουναλί, ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος απεικονίζεται στο εν λόγω βίντεο.

 

Σημειώνεται ότι εχθές ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ απειλώντας με τη δημοσιοποίηση νέων προσωπικών βίντεο με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απευθύνθηκε προς τους Toυρκοκύπριους πολιτικούς:

 

«Κύπριοι [εννοώντας του Τουρκοκύπριους] πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε».

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέκερ είχε πει ότι τα βίντεο δε θα τα δημοσιοποιήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό αλλά από τον λογαριασμό με το όνομα «Deli Çavuş». 

 

Τελικά, το νέο ροζ βίντεο αναρτήθηκε πράγματι από τον εν λόγω λογαριασμό, γεγονός που σημαίνει πως ο Τούρκος αρχιμαφιόζος έκανε πράξη τις απειλές του.  

 

Με πληροφορίες από SigmaLive