«Κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία μου»: Στο φως άγνωστη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα

«Κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία μου»: Στο φως άγνωστη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα Facebook Twitter
0

Στο «φως» επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην σύντροφό του στην οποία αναφέρεται στο «ανδρόγυνο» μυαλό του, αλλά και γράφει πως «κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία μου». 

Πρόκειται για επιστολή του 1982 προς την Άλεξ ΜακΝιρ, η οποία δημοσιεύεται στον απόηχο του βιβλίου του ιστορικού Ντέιβιντ Γκάροου, σχετικά με τη ζωή του Μπαράκ Ομπάμα, στην οποία περιλαμβάνεται και σημεία του γράμματος. 

«Όσον αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να απομακρυνθεί κανείς από το παρόν, μια άρνηση, ίσως, να διαιωνίσει την ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπεις, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία μου» γράφει ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος. 

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το ενισχύσω για να  μπορέσω να σκεφτώ με όρους "ανθρώπινους" και όχι ως "γυναίκες σε αντίθεση με άνδρες". Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω πως είμαι άνδρας, και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο» σημείωνε σε άλλο σημείο της επιστολής. 

«Κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία μου»: Στο φως άγνωστη επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα Facebook Twitter

Η επιστολή στη ΜακΝιρ, με την οποία έβγαινε κατά τα πανεπιστημιακά του χρόνια στο Λος Άντζελες, ανήκει στο Πανεπιστήμιο Έμορι, το οποίο δεν επιτρέπει ούτε τη φωτογράφιση της. 

Ο Ντέιβιντ Γκάροου, ωστόσο, ήταν αποφασισμένος να το συμπεριλάβει στο βιβλίο του και ένας φίλος του κράτησε χειρόγραφες σημειώσεις της επιστολής και τους τις έδωσε. 

Ο συγγραφέας επεσήμανε πως δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Ομπάμα.  

«Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά πιστεύω πως είναι σύνηθες και η πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις» είπε.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ