Καναδική εταιρεία γιόρτασε την έναρξη του καλοκαιριού βγάζοντας γρανίτα με γεύση κέτσαπ

Καναδική εταιρεία γιόρτασε την έναρξη του καλοκαιριού βγάζοντας γρανίτα με γεύση κέτσαπ Facebook Twitter
0

Οι Καναδοί- κατά τα φαινόμενα- αγαπούν την κέτσαπ και τις γρανίτες. Μια εταιρεία αποφάσισε να τα συνδυάσει αυτά τα δύο, προκειμένου να γιορτάσει την πρεμιέρα του καλοκαιριού

Έτσι, για λίγες ημέρες αυτή την εβδομάδα μοίραζε γρανίτες με γεύση κέτσαπ, στο Τορόντο, το Βανκούβερ και το Λίμινγκτον. Ήταν φτιαγμένες «100% από καναδικές ντομάτες», ενώ «η γεύση της ντομάτας ήταν απόλυτα ισορροπημένη, με μια νότα αλμυρής γλυκύτητας», σύμφωνα με τους δημιουργούς της γρανίτας. 

Μάλιστα, η εταιρεία έδωσε στα social media και τη συνταγή για αυτή την ιδιαίτερη γρανίτα, προκειμένου να τη φτιάξουν στο σπίτι και να τη γευτούν όσοι δεν ζουν στις συγκεκριμένες πόλεις.

Η πρωτοβουλία αυτή είχε και μία φιλανθρωπική πτυχή. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει στην τράπεζα τροφίμων Καναδά δύο γεύματα για κάθε γρανίτα που μοίρασε.  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» του από τις ΗΠΑ

Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, ΗΑΕ και Ιορδανία οφείλουν «να αποζημιώσουν πλήρως την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και να επανορθώσουν για κάθε υλική και ηθική βλάβη», λέει ο Ιρανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη
THE LIFO TEAM