Κάν' το όπως ο Spiderman: Έφτιαξαν «βραχιόλι» που εκτοξεύει αντισηπτικό

Κάν' το όπως ο Spiderman: Έφτιαξαν «βραχιόλι» που εκτοξεύει αντισηπτικό Facebook Twitter
0

Αν ο Spiderman ήταν αληθινός σούπερ ήρωας, ίσως η ανθρωπότητα να είχε απαλλαγεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, στην πραγματικότητα που δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες με τέτοιες δυνάμεις, ένα είναι το σίγουρο: μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιες από τις συνήθειές  τους.

Πολλοί έχουμε μιμηθεί πολλές φορές, (χωρίς επιτυχία βέβαια), τη χαρακτηριστική κίνηση του Spiderman, ο οποίος στη θέα ενός εχθρού εκτοξεύει από τους καρπούς του ιστού αράχνης.

Κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να υιοθετήσουν την χειρονομία αυτή για να προστατευτούν από τον «εχθρό της εποχής», τον κορωνοϊό, κατασκευάζοντας το κατάλληλο γκάτζετ. 

Ο λόγος για ένα απολυμαντικό χεριών σε συσκευασία βραχιλιού, το οποίο εκτοξεύει την αντισηπτική ουσία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάν' το όπως ο Spiderman: Έφτιαξαν «βραχιόλι» που εκτοξεύει αντισηπτικό Facebook Twitter

Πώς χρησιμοποιείται

Ένα ειδικό φιαλίδιο γεμίζει με απολυμαντικό, το βραχιόλι φοριέται στο χέρι και στη συνέχεια με το πάτημα ενός κουμπιού απολυμαίνονται οι επιφάνειες από ασφαλή απόσταση. 

Θα μπορούσε να είναι μια λαβή πόρτας, ένα κιγκλίδωμα λεωφορείων ή τρένων, μια λαβή καροτσιού αγορών ή ακόμη και ένα μάνδαλο πόρτας αυτοκινήτου.

Η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται πως το «βραχιόλι» εκπέμπει ομοιόμορφη ομίχλη σε απόσταση 1,5 μέτρου, επιτρέποντάς στους χρήστες να αποστειρώνουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM