Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε έναν άνδρα

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΣ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη περίπου στη 01:00 σε στενό δρόμο της περιοχής, η οποία ωστόσο θεωρείται κεντρικό σημείο, όταν ομάδα περίπου τριών ή τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε σε έναν νεαρό άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τη φασαρία από το επεισόδιο και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μέχρι να φτάσουν οι δυνάμεις στο σημείο, οι δράστες φέρεται να είχαν ήδη πυροβολήσει τον άνδρα.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ η έρευνα για τα κίνητρα της εις βάρος του επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ρεπορτάζ του ANT1 αναφέρει ότι οι δράστες φαίνεται να «ξυλοκοπούσαν άγρια έναν 28χρονο από την Τουρκία». Από το σημείο -κατά τις ίδιες πληροφορίες- περνούσε εκείνη την ώρα μία γυναίκα, η οποία τους ζητούσε να σταματήσουν. Τότε, ένας εκ των δραστών φέρεται να έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε στο πόδι τον 28χρονο. Οι πρώτες πληροφορίες για το τι οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο αναφέρουν ότι η ένταση σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Τούρκων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.
 

Με πληροφορίες από ΕΡΤnews, ΑΝΤ1news

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM