Το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» είναι στην Αγγλία και το φαγητό κοστίζει έως 58 ευρώ

Το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» είναι στην Αγγλία και το φαγητό κοστίζει ως 58 ευρώ Facebook Twitter
0

Το «The Old Stamp House», ένα εστιατόριο στο Lake District της Αγγλίας ανακηρύχθηκε το καλύτερο στον κόσμο και βρέθηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας του Tripadvisor.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται συγκεκριμένα στην κομητεία Κάμπρια, κέρδισε σε δυο κατηγορίες παγκοσμίως fine dining και Date Night, ενώ το αποτέλεσμα καθόρισε ένας ειδικός αλγόριθμος που αναλύει όλα τα σχόλια και τις βαθμολογίες κάτω από κάθε εστιατόριο. 

Το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» είναι στην Αγγλία και το φαγητό κοστίζει ως 58 ευρώ Facebook Twitter
Το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» είναι στην Αγγλία και το φαγητό κοστίζει ως 58 ευρώ Facebook Twitter

Βραβευμένο με αστέρι Michelin, διαθέτει τραπέζια για να φιλοξενήσει μόλις 28 άτομα και άνοιξε το 2014 με σεφ τον Ryan Blackburn, που είναι πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef.

«Ως ομάδα, πάντα αφουγκραζόμαστε όσα έχουν να πουν οι επισκέπτες μας και τα σχόλια μας βοηθούν να βελτιώνουμε το επίπεδο υπηρεσιών μας, την φιλοξενία και την κουζίνα μας, για τα οποία έχουμε γίνει γνωστοί», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με την διάκριση. 

Κυρίαρχο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, τα οποία επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και συνδυάζονται με δημιουργικούς τρόπους, ενώ σερβίρονται πιάτα όπως άγριο κουνέλι με καρότο και κόλιανδρο ή χτένι με κουνουπίδι, γαρίδες και μπαχαρικά. Το μεσημεριανό μενού γευσιγνωσίας κοστίζει περίπου 45 λίρες και το δείπνο 75 λίρες ανά άτομο.

«Το φαγητό του Ryan είναι εμπνευσμένο όχι μόνο από το περιβάλλον, αλλά και τους αγρότες που εκτρέφουν τα ζώα, τους ψαράδες που εκφορτώνουν τα ψάρια και τα θαλασσινά τους αλλά και τους βιοτέχνες που κατασκευάζουν τον εξοπλισμό», σημειώνει το εστιατόριο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Για την ιστορία, δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο αναδείχθηκε το La Maison d'a Cote στην κεντρική Γαλλία και ακολουθεί το Ise Sueyoshi στο Τόκιο.

Η Αμερική δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα, ενώ το Koral Restaurant στο Μπαλί -παράδεισος των Instagrammers- κέρδισε την κατηγορία Picture-Perfect. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τους τρανς
THE LIFO TEAM
Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM