Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι

Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι Facebook Twitter
6

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο ερχομός πριν μερικές ημέρες στο Λονδίνο ενός ισλαμιστή ιεροκήρυκα που προσκλήθηκε από το Islamic Republic of Iran School, που διευθύνεται από την ιρανική κυβέρνηση, για να δώσει μια σειρά διαλέξεων.

Ο ριζοσπαστικοποιημένος Shaykh Hamza Sodagar, που γεννήθηκε στην Αμερική  και περιγράφει τον εαυτό του ως "υπόδειγμα για νεαρούς Μουσουλμάνους σε ολόκληρο τον κόσμο", θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος στη Βρετανία αν δεν είχαν προηγηθεί οι απαράδεκτες δηλώσεις του το 2010 για τους ομοφυλόφιλους.

Το σχετικό βίντεο είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο τότε ο ίδιος, στο οποίο και προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι, ανάμεσά τους ο αποκεφαλισμός και το κάψιμο. 

"Αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άντρες, η τιμωρία είναι μία από τα ακόλουθα πέντε πράγματα. Πρώτον- ίσως και το ευκολότερο- να τους κόβετε τα κεφάλια, αυτό είναι το πιο εύκολο. Δεύτερον- να τους καίτε μέχρι θανάτου. Τρίτον- πετάξτε τους από έναν βράχο. Τέταρτον- Ρίξτε πάνω τους έναν τοίχο οπότε να πεθάνουν από κάτω. Πέμπτον- συνδυάστε όλα τα παραπάνω" ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Ο Peter Tatchell, υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάλεσε το Home Secretary να ανακαλέσει την βίζα του ιεροκήρυκα ώτσε να μην έρθει στη Βρετανία και να μην διδάξει τις απαράδεκτες ιδέες του ενώπιον ενός κοινού που θα αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 17 ετών. "Σε μια ελεύθερη κοινωνία, ο Hamza Sodagar έχει το δικαίωμα να πιστεύει πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία αλλά όχι και να κάνει κήρυγμα σχετικά με τους τρόπους που μπορείς να σκοτώσεις λεσβίες και γκέι. Το να ζητάς τον θάνατο των LGBT ατόμων ξεπερνάει κάθε όριο. Κανονικά το Home Office θα έπρεπε να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο οι αρχές δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια, με το Home Office να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά. 

Από την πλευρά τους, ομάδα υποστηρικτών του ιεροκήρυκα, όχι μόνο τον υπερασπίστηκαν αλλά είπαν πως οι ισχυρισμοί ότι συνηγορεί υπέρ του αποκεφαλισμού των γκέι "είναι παράλογοι και για γέλια". "Στα σχόλια που έκανε το 2010, στο πλαίσιο διάλεξης για τον οίκτο, την αγάπη και το μίσος στο Ισλάμ, ο Shaykh Hamza εξήγησε απλώς τη θέση του Ισλάμ σχετικά με την ομοφυλοφιλία και πως δεν είναι κάτι συμβατό με το Ισλάμ. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη θέση που υποστηρίζει το Ισλάμ και βρίσκεται στις γραφές και τις παραδόσεις" τόνισαν. 

Ισλαμιστής ιεροκήρυκας προτείνει πέντε τρόπους για να σκοτώνονται οι ομοφυλόφιλοι Facebook Twitter
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί η υπόθεση Τζον Μπόλτον είναι πιο σοβαρή από εκείνες εναντίον άλλων επικριτών

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί η υπόθεση Τζον Μπόλτον είναι πιο σοβαρή από εκείνες εναντίον άλλων επικριτών

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να πιέζει για διώξεις εναντίον επικριτών του, με τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον να αντιμετωπίζει 18 κατηγορίες για κακή διαχείριση απόρρητων πληροφοριών
LIFO NEWSROOM
Ο σκιώδης στόλος της Ρωσίας στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διεθνή / Ο σκιώδης στόλος της Ρωσίας στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει σχέδιο για επιθεωρήσεις στα πλοία του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας, με στόχο να περιορίσει τη χρηματοδότηση του πολέμου στην Ουκρανία και να ενισχύσει την ασφάλεια των θαλασσών
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προέτρεψε τον Ζελένσκι να αποδεχτεί τους όρους του Πούτιν, αλλιώς θα «καταστραφεί» από τη Ρωσία.

Διεθνή / Ο Τραμπ προέτρεψε τον Ζελένσκι να αποδεχτεί τους όρους του Πούτιν, αλλιώς θα «καταστραφεί» από τη Ρωσία

Σάλο προκαλεί η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο, όπου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ζήτησε από τον Ουκρανό ηγέτη να αποδεχθεί τους όρους του Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Τα οκτώ αντικείμενα που εκλάπησαν μέσα σε λίγα λεπτά

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Τα οκτώ αντικείμενα που εκλάπησαν μέσα σε λίγα λεπτά

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien είχε προηγουμένως αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανακτήθηκε στο μουσείο ήταν το στέμμα της συζύγου του Ναπολέοντα Γ', της αυτοκράτειρας Ευγενίας, και ότι ήταν σπασμένο
LIFO NEWSROOM
Βενεζουέλα: Γιατί ο Μαδούρο παραμένει ακλόνητος - Πώς ο φόβος και η διαφθορά μπλοκάρουν τις ένοπλες δυνάμεις

Διεθνή / Βενεζουέλα: Γιατί ο Μαδούρο παραμένει ακλόνητος - Πώς ο φόβος και η διαφθορά μπλοκάρουν τις ένοπλες δυνάμεις

Πώς ο Νικολάς Μαδούρο ανέπτυξε ένα «ακλόνητο» καθεστώς: προαγωγές, οικονομικά ανταλλάγματα και κουβανική αντικατασκοπεία που αποτρέπουν το στρατιωτικό πραξικόπημα
LIFO NEWSROOM
«Active Club»: Νέες νεοναζιστικές λέσχες μάχης σε 27 χώρες - Υπό παρακολούθηση από μυστικές υπηρεσίες

Διεθνή / «Active Club»: Νέες νεοναζιστικές λέσχες μάχης σε 27 χώρες - Υπό παρακολούθηση από μυστικές υπηρεσίες

Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποιούν για τις «Active Club» – Νεοφασιστικές λέσχες μάχης που εξαπλώνονται σε 27 χώρες, οργανώνοντας διασυνοριακή δράση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ωστόσο οι αρχές δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια, με το Home Office να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά. Πηγή: www.lifo.grΣκύψτε πιο χαμηλά, δεν αρκεί ακόμα. Αν χαιδεύεις τόσα χρόνια τα αυτιά των ριζοσπατικών μουσουλμάνων για να μη σε πουν "ισλαμοφοβικό" αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Πραγματικά με γοητεύει αυτή η ελευθερία επιλογών. So many choices! Αλλά και πάλι λείπουν μερικές. Ας πούμε δε μπορώ να τους πυρβολίσω; Είμαι γυναίκα πράμα, δεν είναι τόσο απλό να τους αποκεφαλίσω. Δεν το'χω με το τσεκούρι, έχω και tennis wrist. Να μη σκοτώσω κι εγώ έναν γκέι να φχαριστηθώ; Άκαμπτους τους βρισκω λίγο.Σοβαρά τώρα, έχει καταντήσει γελοίο το πόσα ανεχόμαστε να δηλώνει -και ενίοτε να κάνει- κάποιος, από φόβο μη μας κατηγορήσουν για θρησκευτική καταπίεση ή ρατσισμό.Ανάμεσα στο Ωραιόκαστρο -που φοβούνατι μην κολλήσουν Ισλάμ από σωματίδια στον αέρα- και στο "σφάξε με πασά μου ν'αγιάσω, αμάρτησα ο δυτικός, ό,τι κι αν μου κάνεις δίκιο θα'χεις" πρέπει να υπάρχει μια μέση οδός...
"Ρίξτε έναν τοίχο πάνω του"Χαχαχαχα Είναι και ευφάνταστα ηλιθιοι.Επίσης σοκαριστικο είναι " το να τους αποκεφαλισετε είναι το μόνο εύκολο"!!!