Ιρλανδία: Έρευνα για «άνδρες που πήγαν νεκρό» σε ταχυδρομείο, για να πάρουν τη σύνταξή του

Ιρλανδία: Έρευνα για «άνδρες που πήγαν νεκρό» σε ταχυδρομείο, για να πάρουν τη σύνταξή του Facebook Twitter
0

Έρευνα ξεκίνησε στην Ιρλανδία, έπειτα από αναφορές ότι κάποιοι πήγαν ένα νεκρό σε ταχυδρομείο, σε μια προσπάθεια να πάρουν τη σύνταξή του. 

Σύμφωνα με τoυς Irish Times, το περίεργο περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας μπήκε στο ταχυδρομείο του Κάρλοου το πρωί της Παρασκευής και ζήτησε να εισπράξει τη σύνταξη εκ μέρους ενός άλλου. Το προσωπικό τον ενημέρωσε ότι ο συνταξιούχος θα έπρεπε να είναι παρών για να δοθούν τα χρήματα. 

Ο άνδρας έφυγε και επέστρεψε έπειτα από λίγο, μαζί με άλλους δύο, από τους οποίους ο ένας ήταν περίπου 60 ετών. Οι δύο νεότεροι φαίνεται πως ζήτησαν να δοθεί η σύνταξη του τελευταίου, τον οποίο κατά τα φαινόμενα στήριζαν όρθιο. 

Όμως, η υπόθεση προκάλεσε υποψίες στους υπαλλήλους. Όταν άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, οι δύο νεότεροι έφυγαν και άφησαν εκεί τον «νεκρό». Ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατος του εν λόγω άνδρα. 

Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά τις συνθήκες «του «ανεξήγητου θανάτου ηλικιωμένου άνδρα», δίχως να κάνει σχόλια για τα όσα συνέβησαν στο ταχυδρομείο. «Θα γίνει νεκροψία τα αποτελέσματα της οποίας θα καθορίσουν την πορεία της έρευνας», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.  

Το RTE μετέδωσε ότι το πρωί της Παρασκευής τηλεφώνησε κάποιος στο ταχυδρομείο και ζήτησε να εισπράξει τη σύνταξη ηλικιωμένου, εκ μέρους του, αλλά ενημερώθηκε ότι έπρεπε να πάει ο ίδιος ο συνταξιούχος. 

Λίγο αργότερα έφτασαν δύο άνδρες, με άλλον ένα περίπου 60 ετών, που «κατέρρευσε» στο ταχυδρομείο. Οι αστυνομικοί διερευνούν αν ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός όταν τον πήγαν εκεί, ανέφερε ακόμη το RTE. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Διεθνή / «Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Περσικό Κόλπο - Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ καταγγέλλουν παραβίαση διεθνούς δικαίου, ενώ οι Συμφωνίες του Αβραάμ κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα
LIFO NEWSROOM
«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM