ΗΠΑ: Στην Πενσιλβάνια μπορεί να φορούν μάσκα μέχρι το τέλος του 2021

ΗΠΑ: Στην Πενσιλβάνια μπορεί να φορούν μάσκα μέχρι το τέλος του 2021 Facebook Twitter
ΗΠΑ: Στην Πενσιλβάνια μπορεί να φορούν μάσκα μέχρι το τέλος του 2021 (EPA)
0

Μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να ανοσοποιηθεί όλος ο πληθυσμός από τον κορωνοϊό στην Πενσιλβάνια, δήλωσε η δρ Ρέιτσελ Λεβίν.

Αν και τα εμβόλια θα μπορούσαν να αρχίζουν να φτάνουν στην πολιτεία από τον επόμενο μήνα, η χρήση μάσκας δεν φαίνεται πως θα είναι ένα μέτρο που θα αναιρεθεί σύντομα, δήλωσε η ανώτερη αξιωματούχος υγείας της πολιτείας.

Η δρ. Ρέιτσελ Λεβίν, η αρμόδια για θέματα υγείας στην πολιτεία της Πενσιλβάνια, προειδοποίησε ότι η έγκαιρη προμήθεια οποιωνδήποτε εμβολίων που θα λάβουν έγκριση από την κυβέρνηση, πιθανότατα θα είναι σύντομα διαθέσιμη, με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τα άτομα υψηλού κινδύνου να λαμβάνουν πρώτοι το εμβόλιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της Πενσιλβάνια μπορεί να χρειαστεί να φορούν την μάσκα μέχρι το 2021, «ίσως και μέχρι το τέλος του 2021» διευκρίνισε, σύμφωνα με το PennLive.com.

Οι παρατηρήσεις της Λεβίν έγιναν γνωστές ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες της Pfizer και Moderna ετοιμάζονται να κάνουν αίτημα για έγκριση στο FDA. Ήδη νωρίτερα η Pfizer κατέθεσε αίτηση για άδεια επείγουσας χρήσης.

Εάν εγκριθούν, τα εμβόλια θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμα τις επόμενες εβδομάδες.

«Περιμένουμε ότι θα κάνουμε τους εμβολιασμούς αυτό το χειμώνα και στη συνέχεια την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αλλά θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος για να ανοσοποιηθούν όλοι στην πολιτεία» δήλωσε.

Από σήμερα, οποιοσδήποτε εισέρχεται στην πολιτεία της Πενσιλβάνια πρέπει να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την άφιξή του, και εάν δεν κάνει τεστ, υποχρεούται σε 14ήμερη καραντίνα.

Μέχρι στιγμής, η Πενσιλβάνια έχει καταγράψει περισσότερα από 294.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και περισσότερους από 9.500 θανάτους, με 2,9 εκατομμύρια κατοίκους να έχουν ελεγχθεί.

Το ποσοστό θετικότητας  στον ιό είναι της τάξης του 9,9%, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Με πληροφορίες του FOX News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ