ΗΠΑ: Κέρδισε τζακπότ 4 εκατ. δολ. δύο φορές σε τρία χρόνια

ΗΠΑ: Κέρδισε τζακπότ 4 εκατ. δολ. δύο φορές σε τρία χρόνια Facebook Twitter
0

Όταν η συντριπτική πλειονότητα των επίδοξων τυχερών δεν καταφέρνει να κερδίσει ούτε τα χρήματα που επένδυσε σε ένα λαχείο, ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατάφερε να κερδίσει 4 εκατομμύρια... δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ποτέ δεν φαντάζεσαι πως θα κερδίσεις εκατομμύρια μια φορά. Πόσο μάλλον πως θα συμβεί και δύο φορές» εξομολογείται ο Μαρκ Κλαρκ από το Σάουθ Ρόκγουντ μετά την τελευταία του επιτυχία.

«Είναι δύσκολο να εκφράσω ακριβώς αυτά πυο νιώθω» προσθέτει ο 50χρονος που για πρώτη φορά έγινε πολυεκατομμυριούχος πριν από τρία χρόνια.

Τότε, πήγε να βάλει βενζίνη σε ένα πρατήριο στο Χάντσον του Μίσιγκαν και αγόρασε ένα λαχείο. «Ενώ μιλούσαμε με τον πωλητή, είδε τον αριθμό, με κοίταξε σοκαρισμένος και μου είπε: "Μαρκ, μόλις κέρδισες 4 εκατομμύρια"».

Ο τότε 47χρονος πήρε το αυτοκίνητό του, πήγε στο σπίτι των γονιών του να τους πει τα νέα και σύντομα συνταξιοδοτήθηκε.

Μέχρι που αυτόν τον μήνα αγόρασε ξανά λαχείο. Και ξανά κέρδισε, ξανά 4 εκατομμύρια δολάρια.

«Έξυσα το δελτίο στο κατάστημα με ένα κέρμα που μου είχε δώσει ο πατέρας μου πριν από δέκα χρόνια. Τον χάσαμε πέρυσι μετά από κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορώ παρά να πιστεύω πως ίσως αυτό το τυχερό νόμισμα με βοήθησε να κερδίσω» λέει ο 50χρονος υπερτυχερός.

Ο ίδιος παραδέχεται πως, σε αντίθεση με άλλους που ονειρεύονται πλούτη, πολυτέλεια και μεγαλεία, εκείνος θα επιστρέψει στην ησυχία της παλιάς του ζωής και στο αγαπημένο του ψάρεμα. «Ο πατέρας μου κι εγώ συνηθίζαμε να ψαρεύουμε μαζί και έχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτό. Οπότε, θα συνεχίσω να ψαρεύω και να περνάω καλά με το δικό μου γιο και την οικογένειά μου».

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Διεθνή / Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Παρά τη στρατηγική σημασία του, ο πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στο νησί παραμένει ανέπαφος, καθώς μια επίθεση θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή στις αγορές πετρελαίου και σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Ζελένσκι σε Τραμπ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πίεση στη Ρωσία, όχι σε εμένα»

Ο ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο Politico, μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα του, τους Ευρωπαίους συμμάχους του, αλλά και την ελπίδα που έχει πως οι Αμερικανοί θα τον βοηθήσουν να τερματιστεί ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM