ΗΠΑ: Βουλευτής έβγαλε χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία με όπλα, μέρες μετά την επίθεση σε σχολείο

Αμερικανός βουλευτής έβγαλε χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία με όπλα, μέρες μετά την επίθεση σε σχολείο Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση ενός Αμερικανού βουλευτή να βγάλει χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία όλοι ποζάρουν με όπλα, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονική επίθεση σε σχολείο στο Μίσιγκαν

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από το Κεντάκι Τόμας Μάσι πόζαρε μαζί με άλλα έξι άτομα, κατά τα φαινόμενα μέλη της οικογένειάς τους, μπροστά από χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όλοι τους κρατούν όπλα και χαμογελούν στην κάμερα. 

«Καλά Χριστούγεννα! Υ.Γ. Άγιε Βασίλη, σε παρακαλώ, φέρε πυρομαχικά», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία. 

Τα όπλα που κρατούν μοιάζουν με πολυβόλο Μ60, με ημιαυτόματο τουφέκι AR-15 και με αυτόματο οπλοπολυβόλο Thompson, σημειώνει το Reuters. 

Μόλις την Πέμπτη ο 15χρονος Ίθαν Κράμπλεϊ άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Μίσιγκαν. Τέσσερις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση, ενώ ένας εκπαιδευτικός και άλλοι έξι μαθητές τραυματίστηκαν. 

Αυτή ήταν η πιο πολύνεκρη επίθεση με πυροβολισμούς σε σχολείο στις ΗΠΑ φέτος. Χθες, συνελήφθησαν και οι γονείς του του 15χρονου, που επίσης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την επίθεση. 

Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις για την ανάρτηση του Τόμας Μάσι. Ο Τζον Γιάρμουθ, βουλευτής των Δημοκρατικών από το Κεντάκι, επέκρινε σφοδρά τον συνάδελφό του. 

«Είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τους Ρεπουμπλικάνους να ουρλιάζουν ότι δεν είναι ευαισθησία να προσπαθείς να προστατεύσεις τους ανθρώπους από τη βία των όπλων έπειτα από μία τραγωδία. Τώρα ανοιχτά τρίβουν τη δολοφονία παιδιών στα μούτρα μας, σαν να σκόραραν. Απαράδεκτο», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της επιτροπής Προϋπολογισμού στη Βουλή των Αντιπροσώπων. 

«Υπόσχομαι ότι δεν είναι όλοι στο Κεντάκι αναίσθητοι μα@@@@@», συμπλήρωσε σε επόμενη ανάρτηση. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Επαφές του ΝΑΤΟ με σεναριογράφους και παραγωγούς πυροδοτούν κατηγορίες για «προπαγάνδα»

Η συμμαχία διοργανώνει κλειστές συναντήσεις με επαγγελματίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με στόχο την ενημέρωση για ζητήματα ασφάλειας
THE LIFO TEAM
WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM