ΗΠΑ: Αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε οικία στο Νιου Τζέρσεϊ - Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε γειτονικά σπίτια

ΗΠΑ: Αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε οικία στο Νιου Τζέρσεϊ - Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε γειτονικά σπίτια Facebook Twitter
0

Ένα δικινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί της Τρίτης στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, προκαλώντας πυρκαγιά σε σπίτια, σύμφωνα με αξιωματούχους.


Το αεροσκάφος τύπου Cessna 414 συνετρίβη σε σπίτι στην περιοχή της Colonia στις 11 το πρωί, ανέφερε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας. Από τη συντριβή του αεροσκάφους τουλάχιστον τρία σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες, σύμφωνα με το δίκτυο CBS, με τους πυροσβέστες να καταβάλουν προσπάθεια «για να σώσουν την γειτονιά».

Τουλάχιστον 200 πυροσβέστες από εννέα διαφορετικούς σταθμούς ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες που προκάλεσε η πτώση του μικρού αεροσκάφους. Η πυρκαγιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα περίπου μετά το συμβάν. 

Αξιωματούχος της περιοχής ανέφερε ότι από το συμβάν δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε μόνο ο πιλότος ταξίδευε από τη Βιρτζίνια με κατεύθυνση προς το Λίντεν, είπε ο δήμαρχος της περιοχής.


Η Υπηρεσίας Αεροπορίας ερευνά το συμβάν.

Με πληροφορίες από CBS news/ NBC/ DailyMail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καταφύγιο ακτινοβολίας του Τσερνόμπιλ χτυπήθηκε από ρωσικό drone, λέει η Ουκρανία

Διεθνή / Η σαρκοφάγος του Τσερνόμπιλ χτυπήθηκε από ρωσικό drone, λέει η Ουκρανία

Η Μόσχα αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, δηλώνοντας ότι «οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν στοχεύουν πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας» και ότι «οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί του αντιθέτου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Μακρόν: Όχι σε συμφωνία ειρήνης που θα ισοδυναμούσε με την «παράδοση» της Ουκρανίας

Διεθνή / Μακρόν: Όχι σε συμφωνία ειρήνης που θα ισοδυναμούσε με την «παράδοση» της Ουκρανίας

Ο Μακρόν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times, διερωτήθηκε αν και κατά πόσον ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ειλικρινά» διατεθειμένος να δεχτεί «διαρκή» κατάπαυση του πυρός
LIFO NEWSROOM
Ο Αλόνζο Ντέιβις, καλλιτέχνης που εξερεύνησε τη μαύρη ταυτότητα και δύναμη, πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Διεθνή / Ο Αλόνζο Ντέιβις, καλλιτέχνης που εξερεύνησε τη μαύρη ταυτότητα και δύναμη, πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Ο Ντέιβις άφησε πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στην τέχνη και στον πολιτικό ακτιβισμό, με έργα που συνεχίζουν να εμπνέουν και να προκαλούν προβληματισμό
LIFO NEWSROOM
Οι άστεγες τρανς γυναίκες κινδυνεύουν να μην έχουν πρόσβαση σε καταφύγια στις ΗΠΑ

Διεθνή / Οι άστεγες τρανς γυναίκες κινδυνεύουν να μην έχουν πρόσβαση σε καταφύγια στις ΗΠΑ

Όσα προγράμματα χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, θα προσφέρουν πλέον υπηρεσίες σε Αμερικανούς με βάση το φύλο τους κατά τη γέννησή τους καθώς σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν «μόνο δύο φύλα»
LIFO NEWSROOM