Iνδονησία: Εξαφανισμένη μητέρα 4 παιδιών βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά πύθωνα

Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Μια γυναίκα στην Ινδονησία βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα καθώς το φίδι την είχε καταπιεί ολόκληρη. 

Ο 45χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας μαζί με κατοίκους του χωριού Κλέρμπανγκ που βρίσκεται στην επαρχία Νότιο Σαλαουέσι της Ινδονησίας, ανακάλυψε τη σορό της συζύγου του στο εσωτερικό ενός πύθωνα μήκους 5 μέτρων.  

Η Φαρίντα, μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Πέμπτης όποτε και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Ο σύζυγος της αναζητώντας την, εντόπισε τα προσωπικά της αντικείμενα γεγονός που τον ανησύχησε. Οι κάτοικοι του χωριού τότε έψαξαν ενδελεχώς την περιοχή και εντόπισαν έναν πύθωνα με φουσκωμένη κοιλιά. 

Οι κάτοικοι του χωριού Κλέρμπαγκ της Ινδονησίας, τότε συμφώνησαν να ανοίξουν την κοιλιά του φιδιού προκειμένου να μάθουν αν αυτό ήταν που σκότωσε την 50χρονη, με την υπόθεσή τους να επιβεβαιώνεται γρήγορα. Η γυναίκα βρέθηκε ντυμένη κανονικά μέσα στην κοιλιά του πύθωνα.

Παρόλο που αυτά τα περιστατικά θεωρούνται αρκετά σπάνια, πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο στην Ινδονησία, τα τελευταία χρόνια. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM