Iνδονησία: Εξαφανισμένη μητέρα 4 παιδιών βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά πύθωνα

Ινδονησία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Μια γυναίκα στην Ινδονησία βρέθηκε νεκρή στην κοιλιά ενός πύθωνα καθώς το φίδι την είχε καταπιεί ολόκληρη. 

Ο 45χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας μαζί με κατοίκους του χωριού Κλέρμπανγκ που βρίσκεται στην επαρχία Νότιο Σαλαουέσι της Ινδονησίας, ανακάλυψε τη σορό της συζύγου του στο εσωτερικό ενός πύθωνα μήκους 5 μέτρων.  

Η Φαρίντα, μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Πέμπτης όποτε και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Ο σύζυγος της αναζητώντας την, εντόπισε τα προσωπικά της αντικείμενα γεγονός που τον ανησύχησε. Οι κάτοικοι του χωριού τότε έψαξαν ενδελεχώς την περιοχή και εντόπισαν έναν πύθωνα με φουσκωμένη κοιλιά. 

Οι κάτοικοι του χωριού Κλέρμπαγκ της Ινδονησίας, τότε συμφώνησαν να ανοίξουν την κοιλιά του φιδιού προκειμένου να μάθουν αν αυτό ήταν που σκότωσε την 50χρονη, με την υπόθεσή τους να επιβεβαιώνεται γρήγορα. Η γυναίκα βρέθηκε ντυμένη κανονικά μέσα στην κοιλιά του πύθωνα.

Παρόλο που αυτά τα περιστατικά θεωρούνται αρκετά σπάνια, πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο στην Ινδονησία, τα τελευταία χρόνια. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM