ΤΩΡΑ!

Ινδία: Ακρωτηρίασαν το χέρι αστυνομικού με σπαθί επειδή τους επέπληξε για την καραντίνα

Ινδία: Ακρωτηρίασαν το χέρι αστυνομικού με σπαθί επειδή τους επέπληξε για την καραντίνα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν το χέρι ενός αστυνομικού στην Ινδία, που δέχθηκε επίθεση ενώ εφάρμοζε το lockdown λόγω κορωνοϊού. 

Η επίθεση συνέβη την Κυριακή στην πολιτεία Παντζάμπ και ο Harjeet Singh, όπως ονομάζεται ο αστυνομικός, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έντεκα άτομα έχουν συλληφθεί σε σχέση με την επίθεση, που πραγματοποιήθηκε με σπαθί.

Οι άντρες έκοψαν με σπαθί το χέρι τους αστυνομικού όταν τους ζήτησε τα σχετικά έγγραφα μετακίνησης.

Στην Ινδία έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 15 Απριλίου για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. 


Οι γιατροί δήλωσαν πως η επέμβαση ήταν περίπλοκη, συνιστώντας τεράστια πρόκληση, προσθέτοντας ωστόσο πως ο Singh αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο εν λόγω αστυνομικός είχε επιπλήξει τους δράστες επειδή παραβίασαν την καραντίνα. Μετά την επίθεση, διέφυγαν σε κοντινό χωριό, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα ναό.

Όταν τους εντόπισαν οι αρχές, αρνήθηκαν να παραδοθούν ανοίγοντας πυρ προς τους αστυνομικούς αλλά τελικά βγήκαν από τον ναό, όταν η αστυνομία κάλεσε ενισχύσεις.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει τον τραυματισμένο αστυνομικό να ζητά από τους συναδέλφους του να τον βοηθήσουν.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Διεθνή / Βερολίνο: 45.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα μετά από πολιτικά υποκινούμενη επίθεση από «αριστερούς εξτρεμιστές»

Αν και η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε ορισμένες περιοχές, χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να παραμείνουν χωρίς ρεύμα έως την Πέμπτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών
THE LIFO TEAM