Ιαπωνία: Ταχυδρόμος δεν παρέδωσε ποτέ 24.000 γράμματα - Τα κρατούσε στο σπίτι του

Ιαπωνία: Ταχυδρόμος δεν παρέδωσε ποτέ 24.000 γράμματα - Τα κρατούσε στο σπίτι του Facebook Twitter
0

Οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν πως ερευνούν έναν πρώην ταχυδρόμο που κράτησε δεκάδες χιλιάδες γράμματα σπίτι του, τα οποία δεν παρέδωσε ποτέ.

Η αστυνομία βρήκε περίπου 24.000 αλληλογραφίες στο σπίτι του άντρα, που ζει σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο.

Ο 61χρονος, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, φέρεται να δήλωσε πως τα γράμματα «ήταν υπερβολικός κόπος για να τα παραδώσει» και πως δεν ήθελε να φανεί λιγότερο ικανός από τους νεαρότερους σε ηλικία συναδέλφους του.

Το ταχυδρομείο της Γιοκοχάμα ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να παραδώσει όλη την αλληλογραφία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μετά από σχετικές υποψίες διατάχθηκε εσωτερικός έλεγχος στο συγκεκριμένο παράρτημα, όπου ο άντρας εργαζόταν ως επικεφαλής του τμήματος παραδόσεων. 

Ο 61χρονος αποδέχθηκε τις κατηγορίες και απολύθηκε.

Στην αστυνομική αναφορά γινόταν λόγος για περίπου 1.000 παραδόσεις που δεν έγιναν ποτέ στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου 2017 και του περσινού Νοεμβρίου. Ωστόσο διαπιστώθηκε τελικά πως ο άντρας κρατούσε αλληλογραφία στο σπίτι του από το 2003.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί για την υπόθεση, μπορεί να του επιβληθεί μέχρι και τριετής φυλάκιση ή πρόστιμο 500.000 γιεν (περίπου 4.600 δολάρια).

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM