Ιαπωνία: Ελεύθερος με εγγύηση ο Κάρλος Γκοσν της Nissan- Έφεση κατά της απόφασης άσκησε η εισαγγελία

Ιαπωνία: Ελεύθερος με εγγύηση ο Κάρλος Γκοσν της Nissan- Έφεση κατά της απόφασης άσκησε η εισαγγελία Facebook Twitter
EPA
0

Την αποφυλάκιση του πρώην επικεφαλής της Renault και Nissan, Κάρλος Γκοσν, αποφάσισε δικαστήριο του Τόκιο.


Σύμφωνα με την απόφαση, ο Κάρλος Γκοσν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων και υπό περιοριστικούς όρους που εγγυώνται ότι θα παραμείνει στην Ιαπωνία ώστε να μην έχει την δυνατότητα να καταστρέψει στοιχεία της εναντίον του έρευνας.


Λίγες ώρες αργότερα, η εισαγγελία του Τόκιο άσκησε έφεση στην απόφαση για την αποφυλάκιση, κάτι που έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κάρλος Γκοσν αντέδρασε πριν από την ανακοίνωση της εισαγγελίας δηλώνοντας στο LCI ότι η απόφαση για την αποφυλάκιση «βάζει τέλος σε μια απολύτως απάνθρωπη και βάρβαρη κράτηση».

Την Δευτέρα, η οικογένεια του Κάρλος Γκοσν είχε ανακοινώσει ότι αποφάσισε να προσφύγει στα Ηνωμένα Έθνη, με το επιχείρημα ότι τα «θεμελιώδη δικαιώματα» του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των Renault και Nissan δεν γίνονται σεβαστά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ AFP /  Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Νέες απειλές Τραμπ κατά Ιράν: «Θα καταστρέψουμε τις μονάδες ενέργειας» - «Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» απαντά η Τεχεράνη

«Αυτό που έχει προταθεί είναι μηνύματα που έχουμε λάβει μέσω μεσαζόντων, τα οποία υποδηλώνουν την επιθυμία των ΗΠΑ για διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεθνή / «Ο πρίγκιπας Φίλιππος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας», σύμφωνα με νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε

Οι αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε συγγραφέας, γνωστός κυρίως για βιβλία που αφορούν τη βασιλική οικογένεια - Τι έγραψε για «την τελευταία νύχτα του Φιλίππου»;
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM