Η Ζιζέλ για την πέμπτη δεκαετία της ζωής της: «Νιώθω καλύτερα στα 40, απ'ό,τι στα 30»

Η Ζιζέλ για την πέμπτη δεκαετία της ζωής της: «Νιώθω καλύτερα στα 40, απ'ό,τι στα 20» Facebook Twitter
Η Ζιζέλ για την ομορφιά της ηλικίας - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
0

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου πέρασε το κατώφλι των 40, η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα δεκαετία της ζωής της. 

«Με την ηλικία έρχεται η σοφία, δεν το νιώθετε αυτό; Νιώθω καλύτερα στα 40 απ'ό,τι ένιωθα στα 30, σας το λέω με βεβαιότητα. Νομίζω πως η δεκαετία αυτή θα είναι απίθανη. Τα 20 ήταν κάπως δύσκολα, δεν θα πω ψέματα. Στα 30 έπαιρνα μια ιδέα από τα πράγματα. Τώρα, στα 40, είμαι στη φάση "Πάμε!"» είπε, μεταξύ άλλων, το σούπερ μόντελ, μιλώντας στο πλαίσιο ψηφιακής συζήτησης με αφορμή την κυκλοφορία νέου προϊόντος της Dior. 


Παρά τον ενθουσιασμό της για τη νέα αυτή δεκαετία της ζωής της, η Ζιζέλ παραδέχεται πως συνεπάγεται και κάποιες σωματικές αλλαγές: «Νιώθω πως τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο μέρος του προσώπου. Όσο ωριμάζω, θα πως (τα μάτια) είναι εκεί που παρατηρώ πως χρειάζομαι μεγαλύτερη φροντίδα». 
 


«Νιώθω πως τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Τώρα το συνειδητοποιώ περισσότερο από ποτέ» προσθέτει η 41χρονη. 

Ως προς την ομορφιά, η ίδια θεωρεί πως ξεκινά με μια υγιεινή διατροφή.  «Πάντοτε λέω αφήστε τη διατροφή να είναι το φάρμακό σας γιατί πιστεύω πως το φαγητό είναι πολύ σημαντικό. Αν τρως ένα σωρό λιπαρή τροφή, θα είναι δύσκολο να έχεις καλό δέρμα. Όσο περισσότερα λαχανικά τρώει κανείς, τόσο αυτό αντικατοπτρίζεται στο δέρμα του». 

Άλλωστε, και πέρυσι, λίγο πριν τα 40α γενέθλιά της, η Ζιζέλ σε συνέντευξή της στο Allure, είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ηλικία της. 

«Το να μεγαλώνεις είναι όμορφο, ένα φυσικό κομμάτι της ζωής, όμως μπορεί να αποδειχτεί και δύσκολο. Όταν κοιτάω αυτές τις αλλαγές και βλέπω την αντανάκλαση όσων έχω ζήσει μέχρι σήμερα, νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη. Όσο μεγαλώνω, νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου και είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία και κάθε χρόνο μου έως σήμερα». 
 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ