Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς μιλά για το καθεστώς κηδεμονίας της αδερφής της Μπρίτνεϊ [BINTEO]

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς μιλά για το καθεστώς κηδεμονίας της αδερφής της Μπρίτνεϊ Facebook Twitter
EPA
0

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς, αδελφή της Μπρίτνεϊ ανάρτησε ένα φορτισμένο συναισθηματικά βίντεο σχολιάζοντας την έκκληση της αδερφής της στο δικαστήριο να τερματίσει η κηδεμονίας της.

Η 30χρονη ανέφερε ότι θα στηρίζει πάντα τις επιθυμίες της αδερφής της.

«Θέλω απλώς ένα λεπτό για να μιλήσω για μερικά πράγματα. Ο μόνος λόγος που δεν το είχα κάνει στο παρελθόν είναι επειδή ένιωθα ότι η αδερφή μου μπόρεσε να μιλήσει για τον εαυτό της και να πει αυτό που ένιωθε, ό,τι έπρεπε να πει, δημόσια και αυτό δεν ήταν δική μου δουλειά και δεν ήταν σωστό να το κάνω.

»Αλλά τώρα που έχει μιλήσει πολύ ξεκάθαρα και είπε όσα έπρεπε να πει, νιώθω ότι μπορώ να την ακολουθήσω και να πω όσα πρέπει να πω και εγώ» είπε η αδερφή της ποπ σταρ.

Η Τζείμι Λιν  είπε ότι «αγαπά, λατρεύει και στηρίζει» την αδερφή της και θέλει εκείνη να ζήσει τη ζωή της με τον τρόπο που θα επιλέξει.

«Δεν με νοιάζει αν θέλει να φύγει για ένα τροπικό δάσος και αν κάνει εκατομμύρια παιδιά στη μέση του πουθενά, ή αν θέλει να επιστρέψει και να κυριαρχήσει στον κόσμο με τον τρόπο που το έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν, γιατί προσωπικά δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι από την όποια απόφασή της» όπως είπε.

Διευκρίνισε δε, ότι ίσως δεν έχει τη στήριξη στην Μπρίτνεϊ με τον τρόπο που θα ήθελε το κοινό, δηλαδή να κάνει hashtag σε μια δημόσια πλατφόρμα, «αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι στηρίζω την αδερφή μου πολύ πριν υπάρξει το οποιοδήποτε hashtag και θα την στηρίζω για πολύ καιρό μετά», πρόσθεσε .

Η δημόσια ομιλία της Μπρίτνεϊ κατά τη διάρκεια ακρόασης δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα συγκλόνισε τον κόσμο, με την τραγουδίστρια να εκφράζει ότι θέλει να βάλει ένα τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο της ζωής και της καριέρας της.

Μία από τις πιο σκληρές αναφορές της, ήταν ότι θέλει να βγάλει το σπιράλ που έχει προκειμένου να κάνει κι άλλα παιδιά, αλλά δεν της το επιτρέπουν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ