H πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς μετά την κατάθεσή της: «Λυπάμαι που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά»

H πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς μετά την κατάθεσή της: «Συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά» Facebook Twitter
EPA
0

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, μιλά ανοιχτά για πρώτη φορά στους φανς της, μετά την κατάθεσή της μέσα στο δικαστήριο για τις συνθήκες της κηδεμονίας της. 

Λέει ότι λυπάται που «προσποιείτο ότι ήταν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια» και ενδεχομένως αυτό να έδωσε λάθος εντύπωση στους ακολούθους της. Ωστόσο, δεν είχε μιλήσει νωρίτερα επειδή ντρεπόταν να μοιραστεί αυτό που της συνέβαινε.

«Θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό» αναφέρει σε ανάρτησή της η 39χρονη ποπ σταρ. «Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε να ζήσουμε ένα παραμύθι και όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις μου, η ζωή μου μοιάζει να είναι αρκετά καταπληκτική. 

»Νομίζω ότι αυτό προσπαθούμε όλοι!!!! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημη ήταν μια μέρα, όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

»Αυτό το αναφέρω γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς ξέρετε πραγματικά τώρα ότι δεν είναι !!!!» αναφέρει η Μπρίτνεϊ.

Στη συνέχεια της ανάρτησής της η 39χρονη ποπ σταρ ζητά συγνώμη από τους ακολούθους της. «Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και (επειδή) ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά ειλικρινά ποιος δεν θέλει να έχει λίγο "φως" στον λογαριασμό του στο Instagram !!!!

»Και είτε το πιστεύετε είτε όχι το να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει πραγματικά με βοήθησε. Γι' αυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το απόσπασμα σήμερα γιατί «Ωωω» αν ζεις μια κόλαση...

»Νιώθω ότι το Instagram με βοήθησε να μοιραστώ την εμπειρία μου, την παρουσία μου, την ύπαρξή μου. Και απλά να αισθάνομαι ότι έχω και εγώ σημασία, παρά τα όσα περνούσα και (ξέρετε) έπιασε (το κόλπο). Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια».

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM