Η Τζασίντα Άρντερν έγινε μαριονέτα- Μοιάζει με «κάτι από το Game of Thrones», σχολίασε

Η Τζασίντα Άρντερν έγινε μαριονέτα- Μοιάζει με «κάτι από το Game of Thrones», σχολίασε Facebook Twitter
0

Μία παμπ της Νέα Ζηλανδίας, γνωστή για τις μαριονέτες πολιτικών της χώρας, παρουσίασε μία νέα με τη μορφή της Τζασίντα Άρντερν

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας σχολίασε ότι η μαριονέτα μοιάζει με διασταύρωση «κάποιου είδους ουράνιου πλάσματος με κάτι από το Game of Thrones», σύμφωνα τον Guardian. 

Η παμπ «Backbencher», που βρίσκεται απέναντι από το κοινοβούλιο στο Ουέλινγκτον, δημιουργεί εδώ και 30 χρόνια μαριονέτες Νεοζηλανδών πολιτικών. Το βράδυ της Τρίτης παρουσίασε τη δεύτερη «Τζασίντα Άρντερν» αυτής της συλλογής. 

«Συχνά με ρωτάνε τι είναι το πιο ασυνήθιστο πράγμα το οποίο μου ζητούν να κάνω ως πρωθυπουργός. Μερικές φορές πρέπει να σκεφτώ την απάντησή μου. Τώρα δεν θα την σκεφτώ. Τα αποκαλυπτήρια μιας μαριονέτας που σου μοιάζει είναι κάτι τέτοιο», είπε η Άρντερν. 

Αυτή η μαριονέτα της, με το χαρακτηριστικό πλατύ χαμόγελό της, φορά φόρεμα και κρατά ένα σκήπτρο. Στην προηγούμενη, που παρουσιάστηκε το 2018, η Άρντερν «ήταν» DJ. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υιοθέτησαν εξάχρονη με νανισμό και διαπίστωσαν ότι είναι ενήλικη- Η πρωτοφανής ιστορία που έγινε ντοκιμαντέρ

Διεθνή / Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε το παιδί απαντά για πρώτη φορά

Η πρωτοφανής ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ - Η δικαστική διαμάχη με την "οικογένειά" της, η αλήθεια περί ψυχοπάθειας και η απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα τη δική της εκδοχή
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ