Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Λονδίνο με αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Λονδίνο με αυξημένα μέτρα ασφαλείας Facebook Twitter
Τέιλορ Σουίφτ
0

Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στο Λονδίνο με πέντε συνεχόμενες συναυλίες στο στάδιο Wembley, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μετά την ακύρωση των συναυλιών της στη Βιέννη λόγω τρομοκρατικής απειλής. 

Η επιτυχημένη περιοδεία της με τίτλο "Eras" φτάνει στην κορύφωσή της στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει λάβει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των συναυλιών.

Μετά από την ακύρωση τριών συναυλιών στη Βιέννη, λόγω αποκάλυψης ενός τρομοκρατικού σχεδίου από την ISIS, οι αρχές στο Λονδίνο έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προλάβουν οποιαδήποτε πιθανή απειλή. Η αστυνομία του Λονδίνου συνεργάζεται στενά με τις ομάδες ασφαλείας των χώρων διεξαγωγής των συναυλιών, με επιπλέον ελέγχους εισιτηρίων και αυξημένη παρουσία δυνάμεων ασφαλείας.

Η Υπουργός Αστυνόμευσης, Diana Johnson, τόνισε ότι θα εξεταστούν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για τις συναυλίες, ενώ ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan, δήλωσε ότι η πόλη είναι προετοιμασμένη να φιλοξενήσει τις συναυλίες με ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία από προηγούμενα περιστατικά, όπως η επίθεση στο Manchester Arena το 2017.

Η επιστροφή της Σουίφτ στο Λονδίνο γίνεται λίγες εβδομάδες μετά από τη δολοφονία τριών νεαρών κοριτσιών σε μάθημα χορού με θέμα τη μουσική της στη βορειοδυτική Αγγλία. Η Σουίφτ, σοκαρισμένη από την επίθεση, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων.

Η πόλη του Λονδίνου ετοιμάζεται να υποδεχθεί θαυμαστές από όλο τον κόσμο, με μια σειρά από pop-up εκδηλώσεις και θεματικές δραστηριότητες γύρω από τη μουσική της Σουίφτ. Εκδηλώσεις όπως μια δωρεάν συναυλία κλασικής μουσικής, θεματικά brunch και ειδικά διακοσμημένα γλυκά θα ενισχύσουν την εμπειρία των θαυμαστών.

Μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας της, που ξεκίνησε στο Παρίσι τον Μάιο, η Τέιλορ Σουίφτ θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική. Το τελικό σκέλος της περιοδείας "Eras" θα ξεκινήσει στο Μαϊάμι στις 18 Οκτωβρίου.
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΝΑΤΟ αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες – Προς συμφωνία για 5% του ΑΕΠ έως το 2032

Διεθνή / Το ΝΑΤΟ αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες – Προς συμφωνία για 5% του ΑΕΠ έως το 2032

Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ετοιμάζουν ιστορική αύξηση στις αμυντικές δαπάνες, με στόχο το 5% του ΑΕΠ έως το 2032, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις Τραμπ. Όλες οι εξελίξεις ενόψει της Συνόδου Κορυφής στη Χάγη
LIFO NEWSROOM
Το BBC απαντά σε καταγγελία για τον ισχυρισμό του ότι το βιολογικό φύλο «δεν μπορεί να αλλάξει»

Διεθνή / Το BBC απαντά σε καταγγελία για τον ισχυρισμό του ότι το βιολογικό φύλο «δεν μπορεί να αλλάξει»

Ο καταγγέλλων αναγνώστης κατηγόρησε το BBC ότι χρησιμοποιεί «κρυφές ενδείξεις» για να αποσπάσει την προσοχή από την κριτική και ότι συνεχίζει να «εξευτελίζει» την έννοια του φύλου
LIFO NEWSROOM
«Καμία απόδειξη γενοκτονίας στη Γάζα» δηλώνουν οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης

Διεθνή / «Καμία απόδειξη γενοκτονίας στη Γάζα» λένε οι δικηγόροι της βρετανικής κυβέρνησης

«Η διαπίστωση ότι το Ισραήλ δεν δεσμεύεται να συμμορφωθεί με το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο δεν σημαίνει ότι έχει πρόθεση να διαπράξει γενοκτονία», εξήγησαν οι δικηγόροι στο Ανώτατο Δικαστήριο
LIFO NEWSROOM
Αίνιγμα ο Πούτιν για Κωνσταντινούπολη: «Όχι» τελικά από Τραμπ - Δεν πάει ούτε ο Λαβρόφ

Διεθνή / Αίνιγμα ο Πούτιν για Κωνσταντινούπολη: «Όχι» τελικά από Τραμπ - Δεν πάει ούτε ο Λαβρόφ

Ο Σεργκέι Λαβρόφ δεν θα συμμετάσχει στις αυριανές ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αβεβαιότητα επικρατεί για την παρουσία Πούτιν - Στα ΗΑΕ θα ταξιδέψει ο Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με τη Χαμάς

Διεθνή / Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με τη Χαμάς

Ο Μακρόν χαρακτήρισε τις ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα «απαράδεκτες» και «ντροπιαστικές», υπογραμμίζοντας την ανθρωπιστική κρίση με την έλλειψη νερού, φαρμάκων και ιατρικής πρόσβασης στη Γάζα
LIFO NEWSROOM