Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία

Τέιλορ Σουίφτ: Πραγματοποίησε μεγάλη δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Τέιλορ Σουίφτ / Getty Images
0

Συνεχίζει την «παράδοση» να στηρίζει τράπεζες τροφίμων στις πόλεις που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, η Τέιλορ Σουίφτ.

Η κορυφαία τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ, προκειμένου να σιτιστούν σχεδόν 925 άνθρωποι.

Η Τέιλορ Σουίφτ το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά τη  συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου, στα πλαίσια του Eras Tour, έκανε δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά με τρόφιμα. Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, σημείωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά» τόνισε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως αυτή τη χρονιά η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι. Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την καλλιτέχνιδα αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Τέλος, κατέληξε αναφέροντας σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM
Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM
Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των Smartphone οι φτωχότεροι

Διεθνή / Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των smartphones οι φτωχότεροι

Δημοσιογράφος εξηγεί πώς η ευρεία χρήση smartphones δημιουργεί μια «μετα-αναγνωστική» κουλτούρα, μειώνοντας την ικανότητα βαθιάς σκέψης και ανάγνωσης, ενώ παράλληλα εντείνει κοινωνικές ανισότητες
LIFO NEWSROOM