Η σουρεαλιστική στιγμή που δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από υπουργό με το ίδιο όνομα - «Είμαστε δύο»

Η σουρεαλιστική στιγμή που δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από υπουργό με το ίδιο όνομα - «Είμαστε δύο» Facebook Twitter
Φωτ.: YoyTube
0

Δημοσιογράφος του BBC πήρε συνέντευξη από Καναδή υπουργό, η οποία έχει το ίδιο όνομα με εκείνη, και οι δύο τους μίλησαν για όλες εκείνες τις φορές που τις έχουν μπερδέψει. 

Η Anita Anand φιλοξένησε στο Radio 4 την Καναδή υπουργό Άμυνας Anita Anand και από την πρώτη στιγμή η συζήτηση επικεντρώθηκε στο προφανές, ότι έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο. 

Κατά την επίσκεψή της στο Λονδίνο, η Καναδή υπουργός δέχθηκε πρόσκληση από τη ραδιοφωνική παραγωγό και οι δύο τους μίλησαν για τις εμπειρίες τους όσον αφορά στο μπέρδεμα με τα ονόματα.

Η δημοσιογράφος έκανε λόγο για «μία από τις πιο σουρελαστικές εμπειρίες της ζωής της» καθώς την μπερδεύουν συνεχώς με την υπουργό.

«Δεν είσαι εγώ, είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Σωστά;» της είπε.

«Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με μπερδεύουν με 'σενα» παραδέχθηκε η Καναδή υπουργός.

«Μπαίνω σε κάποια εκδήλωση και βλέπω τις φωτογραφίες σου στην οθόνη, πριν μιλήσω, και απλά συνεχίζω. Είναι μέρος της ζωής μου» συμπλήρωσε, απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο, η οποία τόνισε πως θα αναρτήσει στα social media εικόνες τους για να αποδείξει ότι είναι δύο.

Ακόμα, σημείωσε πως μέχρι και το CNN είχε κάνει λάθος, βάζοντας τη δική της φωτογραφία σε θέμα για την υπουργό. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Διεθνή / Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν πως εάν χρειαστεί οι ΗΠΑ θα «διασώσουν» τους διαδηλωτές της χώρας

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι Ιρανοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας τους - Εχθές υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 6 νεκρούς
THE LIFO TEAM
Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Μαδούρο απέφυγε να σχολιάσει τη φερόμενη επίθεση των ΗΠΑ σε περιοχή πρόσδεσης σκαφών στη Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με τον Τραμπ, χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών
THE LIFO TEAM