Η Ρωσία προειδοποιεί την Disney για το «Out»: «Προωθεί μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις»

Η Ρωσία προειδοποιεί την Disney για το «Out»: «Προωθεί μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις» Facebook Twitter
0

Η Ρωσία προειδοποίησε την Disney έναντι της διανομής της ταινίας μικρού μήκους «Out», με πρωταγωνιστή έναν γκέι χαρακτήρα.

Η Roskomnadzor προειδοποίησε τη Walt Disney Co έναντι της διανομής περιεχομένου, που, όπως λέει, είναι επιβλαβές για τα παιδιά στη Ρωσία, με την κυκλοφορία της ταινίας «Out», με πρωταγωνιστή έναν ομοφυλόφιλο χαρακτήρα.

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών ανέφερε πως έστειλε μια επιστολή στην Disney, όπου σημειώνει πως αντίκειται στη ρωσική νομοθεσία να διανέμονται πληροφορίες, οι οποίες «αρνούνται τις οικογενειακές αξίες και προωθούν τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις» στα παιδιά.

Το «Out» κυκλοφόρησε πέρυσι στο Disney+ στις ΗΠΑ. Η Disney δεν έχει ανταποκριθεί προς το παρόν σε αίτημα να σχολιάσει σχετικά.

Οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμες στη Ρωσία, όμως ένας νόμος του 2013 απαγορεύει τη διάδοση της «προπαγάνδας σχετικά με τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις» μεταξύ των παιδιών.

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καταδικάσει τη νομοθεσία, τονίζοντας πως βοηθά στην ανάπτυξη της κοινωνικής εχθρότητας προς την ομοφυλοφιλία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ