Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε ξανά γυμνή και οι φανς ανησυχούν- Τέταρτη φορά σε μια εβδομάδα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε ξανά γυμνή και οι φανς ανησυχούν- Τέταρτη φορά σε μια εβδομάδα Facebook Twitter
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε τόπλες στο Instagram για τέταρτη φορά αυτή την εβδομάδα, και ενώ αρχικά οι φανς ενθουσιάστηκαν με την νέα αίσθηση προσωπικής ελευθερίας της, πολλοί πλέον ανησυχούν.

Η 39χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο να κοιτάζει την κάμερα ενώ καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, παρόμοιο με τις τρεις προηγούμενες αναρτήσεις της, όπου δεν φορούσε τίποτα παρά ένα κοντό, τζιν σορτσάκι. 

Πολλοί φανς, αν και υποστηρικτικοί στα προηγούμενα ποστ της, εξέφρασαν την ανησυχία τους με την επαναλαμβανόμενη έκθεση του γυμνού στήθους της, θεωρώντας ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα λειτουργήσουν σε βάρος της εν μέσω της δικαστικής διαμάχης για λήξει της κηδεμονίας τους πατέρα της. 

«Κάτι ύποπτο συμβαίνει», σχολίασε ένας θαυμαστής της, με κάποιον άλλο να προσθέτει: «Ποιος άλλος έχει αρχίσει να ανησυχεί ξεκάθαρα;». 

«Ζω για την ημέρα που θα λήξει η κηδεμονία και η Μπρίτνεϊ θα μπορεί επιτέλους να μας πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν», σημείωσε έτερος follower, ενώ ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν οι αναρτήσεις στα social media γίνονται όντως από την τραγουδίστρια. 

«Αισθάνομαι ότι είναι ιδιωτικές φωτογραφίες που δημοσιεύονται χωρίς την συναίνεσή της», σχολίασε κάποιος φαν. «Νομίζω ότι ποστάρονται από κάποιον άλλο», πρόσθεσε. «Σίγουρα κάποιος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της!», συμφώνησε κι άλλος φαν της. 

Αρκετοί, ωστόσο, το είδαν πιο χιουμοριστικά, σχολιάζοντας: «Μπριτ. Σ' αγαπώ αλλά την τελευταία εβδομάδα έχω δει το στήθος σου περισσότερο από το δικό μου». 

Τα τρία προηγούμενα ποστ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

Μέχρι στιγμής η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα σκίτσο της με την Cher στο Σεν Τροπέ, γράφοντας ότι πήγαν μαζί διακοπές. «Τα όνειρα βγαίνουν όντως αληθινά», ανέφερε στη λεζάντα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM