Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν θα ξανακάνω συναυλία, όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω, τι λέω ή τι σκέφτομαι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν θα ξανακάνω συναυλία, όσο ο πατέρας μου ελέγχει την καριέρα μου Facebook Twitter
EPA/Αρχείο
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε ότι δεν θα ξανακάνει σόου όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας της στο πλαίσιο της κηδεμονίας που έχει από το 2008.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε σχετικό μήνυμα στο Instagram, το τελευταίο σε μια σειρά από δημόσια σχόλιά της σχετικά με τη ρύθμιση, που έχει δώσει το δικαίωμα στον πατέρα της να ελέγχει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις.

«Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι... Οπότε παραιτούμαι!!!! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix !!!!! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά !!!! Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου ... οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν. Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν» λέει μεταξύ άλλων η 39χρονοη ποπ σταρ σε ένα μακροσκελές και γεμάτο συναισθηματισμούς μήνυμα.

«Δεν πρόκειται να παίξω σε κανένα στάδιο σύντομα» λέει σε άλλο σημείο του μηνύματός της. «Θα προτιμούσα να μοιραστώ ένα βίντεο -ΝΑΙ- από το σαλόνι μου παρά σε σκηνή στο Βέγκας» συνεχίζει.

Στην κατάθεσή της τον περασμένο μήνα για την άρση της κηδεμονίας από τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ είχε πει μεταξύ άλλων ότι αναγκάστηκε να κάνει σόου παρά τη θέλησή της ενώ της απαγόρευσε να βγάλει το σπιράλ που είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει άλλα παιδιά.

Την περασμένη Τετάρτη, διόρισε έναν νέο δικηγόρο για να την εκπροσωπήσει στην προσπάθειά της να τερματίσει την ρύθμιση της κηδεμονίας. Δεν έχει ακόμα υποβληθεί επίσημο αίτημα ενώ η επόμενη ακρόαση στο δικαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Η Μπρίτνεϊ είπε επίσης ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της για την «κατάχρηση της κηδεμονίας» όπως ανέφερε, η οποία μπορεί να συνεπάγεται οικονομική εκμετάλλευση ή επιβολή υπερβολικών προσωπικών περιορισμών.

Αυτήν τη στιγμή, ο πατέρας της είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσία της ποπ σταρ, ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με πληροφορίες του BBC/Variety/ET

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM