Η Κέιτ Μίντλετον απένειμε το έπαθλο στον νικητή του Γουίμπλεντον, Κάρλος Αλκαράθ

Η Κέιτ Μίντλετον απένειμε το έπαθλο στον νικητή του Γουίμπλεντον, Κάρλος Αλκαράθ Facebook Twitter
Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον απονέμει το έπαθλο στον Κάρλος Αλκαράθ / Getty Images
0

Η Κέιτ Μίντλετον ως επικεφαλής του οργανισμού «All-England Lawn Tennis and Croquet Club», απένειμε το έπαθλο στον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Γουίμπλεντον.

Πριν απονείμει το έπαθλο στον 21χρονο Ισπανό «βασιλιά» του Γουίμπλεντον, η Κέιτ Μίντλετον έσφιξε το χέρι του ηττημένου 37χρονου Σέρβου. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, είχε εμφανιστεί νωρίς το απόγευμα για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον μαζί με την 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Κατά την είσοδό της στον χώρο η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε δεκτή από τους όρθιους θεατές με παρατεταμένο χειροκρότημα και εκείνη ευδιάθετη και χαμογελαστή, χαιρέτισε το πλήθος, όταν πήρε τη θέση της στις βασιλικές κερκίδες, δίπλα στην μικρότερη αδελφή της, Πίπα Μίντλετον.

Η μέλλουσα βασίλισσα, λάτρης του τένις, από το 2016 όταν αντικατέστησε την βασίλισσα Ελισάβετ ως επικεφαλής του οργανισμού «All-England Lawn Tennis and Croquet Club», έδινε το παρών μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στους περισσότερους αγώνες του τουρνουά κάθε χρόνο και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές. Τον περασμένο Μάρτιο η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε από το κοινό χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στην θεραπεία της.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν τα Χριστούγεννα του 2023. Εντός του 2024 η αγαπημένη νύφη του βασιλιά Κάρολου δεν είχε πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο των θεσμικών της καθηκόντων. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την διάγνωση με καρκίνο, ήταν το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour» για τα γενέθλια του μονάρχη.

Μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, με ανάρτησή της στο X η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε πως «Όπως γνωρίζει, όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες» και συμπλήρωσε πως «Ελπίζει να παρευρεθεί σε ορισμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού». Όμως, μέχρι σήμερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είχε παραβρεθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων όπου έδωσαν το παρών τα πρωτοκλασάτα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ήταν οι ιπποδρομίες του Άσκοτ τον Ιούνιο και η υποδοχή του αυτοκρατορικού ζεύγους της Ιαπωνίας στα τέλη του περασμένου μήνα.

Με πληροφορίες από express.co.uk

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM