Η Iggy Azalea πούλησε τη μουσική της για οκταψήφιο ποσό- « Δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου»

Η Iggy Azalea πούλησε τη μουσική της για οκταψήφιο ποσό- « Δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Iggy Azalea αποκάλυψε ότι πούλησε τις ηχογραφήσεις και τον κατάλογο της μουσικής της για ένα τεράστιο οκταψήφιο ποσό.

Τη Δευτέρα το Billboard ανέφερε «μια πηγή κοντά στη συμφωνία», η οποία ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία της Azalea με την Domain Capital Group περιελάμβανε όλες τις μετοχές της ράπερ στον τρέχοντα κατάλογό της.

Ανέφερε επίσης ότι η πώληση ήταν «με οκταψήφιο νούμερο», αν και το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Υπενθυμίζεται δε, η δισκογραφική της Azalea, Bad Dreams, της ανήκει ολοκληρωτικά και τώρα έχει μια νέα συμφωνία διανομής που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Στη συνέχεια, η Azalea αναφέρθηκε στη συμφωνία του καταλόγου της στο Twitter, τερματίζοντας μια σύγκριση με την αμφιλεγόμενη πώληση βασικών ηχογραφήσεων της Τέιλορ Σουίφτ. Διευκρίνισε πως η Σουίφτ «δεν κέρδισε» από αυτή τη συμφωνία.

«Πούλησα ένα μέρος του καταλόγου μου σε αυτόν που ήθελα, για ένα ποσό που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω ούτε μια μέρα στη ζωή μου», εξήγησε η Azalea.

«Σας λατρεύω όλους, αλλά η περαιτέρω συζήτηση είναι λίγο πιο μακριά από τις περισσότερες γνώσεις, που θα είχε ο καθένας σας για τις επιχειρήσεις».

Σε ερώτηση φαν γιατί αποφάσισε τώρα να πουλήσει τα δικαιώματά της απάντησε πως «Έχω μια μεγαλύτερη επιχείρηση στην οποία θέλω να επενδύσω».

Η Azalea κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της, «The End Of An Era» τον Αύγουστο του 2021 μέσω της εταιρείας Bad Dreams/Empire.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να «απομακρυνθεί μερικά χρόνια» από τη μουσική για να «εστιάσει σε άλλα δημιουργικά έργα και πράγματα για τα οποία αισθάνεται παθιασμένη και γεμάτη έμπνευση».

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM