Η Χάρις φορούσε σκουλαρίκια bluetooth στο debate; Η δηκτική απάντηση της εταιρίας

Η Χάρις φορούσε σκουλαρίκια bluetooth στο debate; Η δηκτική απάντηση της εταιρίας Facebook Twitter
Η Κάμαλα Χάρις φορά τα χρυσά σκουλαρίκια με το μαργαριτάρι κατά την διάρκεια του debate / Φωτ: Getty
0

Μία από τις πιο τρελές συνωμοσίες που προέκυψαν από το debate μεταξύ των υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ότι τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της αντιπροέδρου ήταν στην πραγματικότητα ακουστικά bluetooth.

Η εταιρεία που κατασκευάζει τα σκουλαρίκια bluetooth που βρίσκονται στο επίκεντρο της αβάσιμης θεωρίας, διέλυσε με χιούμορ τα σενάρια.

«Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Χάρις φορούσε ένα από τα προϊόντα μας. Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή και παρόλο που το προϊόν μας δεν αναπτύχθηκε ειδικά για τη χρήση σε προεδρικές συζητήσεις, εντούτοις είναι κατάλληλο γι' αυτό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Icebach Sound Malte Iversen στο Just the News την Τετάρτη.

Ο διευθυντής της εταιρείας συνέχισε να αφήνει αιχμές κατά του Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «για να διασφαλίσει ίσους όρους ανταγωνισμού και για τους δύο υποψηφίους», η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα αντίστοιχο ανδρικό προϊόν, το οποίο «σύντομα θα είναι σε θέση να το προσφέρει στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ».«Η επιλογή του χρώματος είναι λίγο δύσκολη όμως, καθώς το πορτοκαλί δεν ταιριάζει με πολλά χρώματα», πρόσθεσε ο Ίβερσεν, καυτηριάζοντας τον Τραμπ για τη γνωστή απόχρωσή του και τη φαινομενική του προτίμηση στο ψεύτικο μαύρισμα.

Ένας από τους κανόνες του debate του ABC News, εκτός από το ότι τα μικρόφωνα των υποψηφίων έκλειναν όταν δεν ήταν η σειρά τους να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ήταν ότι ο Τραμπ και η Χάρις δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ακουστικά για να επικοινωνούν  στα παρασκήνια με τις ομάδες της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Ωστόσο, μετά την εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης, οι υποστηρικτές του Τραμπ έκαναν ζουμ στα  σκουλαρίκια της Χάρις, ισχυριζόμενοι -χωρίς αποδείξεις- ότι επρόκειτο για ακουστικά bluetooth.

«Φαίνεται ότι ο Χάρις έκλεψε χρησιμοποιώντας σκουλαρίκια ήχου που είναι ακουστικά. Έτσι, αυτό κάνει τον Τραμπ νικητή», έγραψε ένας χρήστης του X.

Τα σκουλαρίκια της Χάρις είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο από τη συλλογή «HardWear» της μάρκας πολυτελών κοσμημάτων Tiffany, σύμφωνα με έναν ιστότοπο που παρακολουθεί το στυλ της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία. Η Χάρις εθεάθη να φορά τα ίδια σκουλαρίκια πριν από το debate και τα φόρεσε επίσης το επόμενο πρωί στην τελετή μνήμης για την 23η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό όμως δεν ικανοποίησε κάποιους, οι οποίοι τώρα έχουν στρέψει την κριτική τους στην Κάμαλα Χάρις επειδή φοράει σκουλαρίκια που κοστίζουν 800 δολάρια. «Βλέπω κάποιες ανύπαντρες γυναίκες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και αγωνίζονται», δήλωσε ένα άτομο στο X.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΗΠΑ

Διεθνή / Κούβα: Μπλακ άουτ σε όλη τη χώρα για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα

Η χώρα της Καραϊβικής έχει υποστεί τρία μεγάλα μπλακ άουτ αυτόν τον μήνα, καθώς το εμπάργκο καυσίμων από τις ΗΠΑ έχει περιορίσει τις εισαγωγές πετρελαίου, που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων
THE LIFO TEAM
ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM